Szerintetek önző vagyok és gonosz?
Sziasztok!
Szóval nem rég végeztem az egyetemen 4 hónapja. Szüleim sora nem túl jól megy, nem elég hogy édesapám alkoholista ..., de a vállalkozás sem megy jól. Ezért anya nagyon ki van, nem szeretek haza menni, a légkör és a hangulat miatt sem, meg állandóan csak a panaszkodás van, hogy nincs pénz semmire sem még a fogorvosra sem ... Anyut nagyon szeretem nagyon sokat segített anno és tényleg jó fej is , de ez a sok rossz kijött rajta is. Most egy multinál dolgozom még próbaidős vagyok, de a fizetésem nekem kezdetnek jó. A baj az, hogy több mint a fele el megy lakás, bérlet, telo, számlák, kajára .. És a maradékot meg el akarom rakni mert szeretném a jövőmet biztosítani, nem nagy összegre gondoljatok. Na és itt van anya, neki meg rosszul megy sora szokott kérni pénzt, és tartozik is már nekem. Sose kéri, hogy adjak, csak kritikus esetben, hogy egy tizest vagy ilyesmi. Szóval én gyűjtögetnék, és élnék a fizetésemből kipróbálnék dolgokat amit eddig nem tudtam éppen pénz hiány miatt. Ez önzőség szerintetek? Hogy nem adom haza x részét a fizumnak csak úgy ..., én nem szeretem hallgatni már a panaszkodást és a kesergést... szóval nem tudom, rossz is meg jó érzéseim is vannak... mit gondoltok?
És az egyetemet hogy végezted el? Támogattak téged?
Biztos segített anyud sok mindenben, írtad is hogy anyud jó fej, akkor gondolom elég jó a kapcsolatotok.
Felnevelt téged meg minden, hogy tudnál akkor nemet mondani? Amikor neked kellett segítség, biztos hogy segítettek. Szerintem segíts nekik, valószínű nem hobbyból kéreget anyukád. Az okos dolog, hogy félreraksz magadnak, de ha anyukád kér akkor adnod kellene. Cigire, piára, ilyesmire nyilván ne..
"fizetésemből kipróbálnék dolgokat amit eddig nem tudtam éppen pénz hiány miatt" Mondjuk ezen mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!