Normális hogy 16 évesen imádok anyuval aludni?
Figyelt kérdés
valahogy megnyugszom :))))
persze nem mindennap kb kéthetente egyszer de olyan jó.
2012. szept. 25. 22:41
11/12 anonim válasza:
Hát elég fura - legalábbis nekem. De még mindig egészségesebb, mint ha havonta más fiú ágyába bújnál be.
Szeretitek egymást, kötődtök. Ez oké, de azért ne felejtsd el, hogy lassan felnősz, önállósodnod is kell majd, szóval ne akarj "kisbaba" maradni.
Mondjuk ha majd eljön a nagy szerelem az életedbe, úgyis hátrahagyod majd a "gyerekes" szokásokat. :)
12/12 anonim válasza:
szerintem normális :) ha összebújásra van szükségem egy szar nap után,vagy egy hideg téli estén amikor se a húgom se apukám nincs itthon akkor néha én is anyuval alszom :)) tartsunk össze!! :D
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!