Ez így nagyon ciki ha 12 éves vagyok? (lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki az ha az anyukám 49 éves, apukám 58 , egyik testvérem 28 , másik 25 éves.2009. aug. 2. 20:03
21/25 anonim válasza:
Soha nem éreztem cikinek, hogy anyu 44, apu 49 volt amikor születtem, a bátyám 18, a nővérem 26!
Anyut rendszeresen a nagymamámnak nézték, én csak mosolyogva bólogattam, hogy OK, egyébként az az anyukám, és élveztem, hogy csodálkoznak.
NEM CIKI!
22/25 anonim válasza:
figyelj, én 16 vagyok anyum 56 éves apum 62, testvéreim meg 22 37 és 38 évesek.
23/25 A kérdező kommentje:
koszi , hogy támogattok , mert az osztálytársaim cikizgetnek mert nekikfiatalabb szulei vannak mint nekem , de hogy igy mondjátok akkor már egyáltalán nem érzem magam cikinek.. :)
2009. aug. 5. 11:44
24/25 anonim válasza:
Mi lenne ebben a ciki??
Inkább az lenne gáz,ha a szüleid még csak 20 évesek lennének :D
25/25 anonim válasza:
Hát elég hülyék az osztálytársaid, remélem, kinövik... Te meg ne vedd fel! És eszedbe ne jusson szégyellni a szüleidet, csakazértis válaszold azt az osztálytársaidnak, hogy nagyon szereted a családodat, jó velük a kapcsolatod (remélem, így van) - az emberek ilyenek, soha semmi nem jó nekik! Általában megy a sipákolás, hogy jaj, kevés gyerek születik - ha valaki bevállalja a harmadikat is, akkor meg szekálják, hogy "idős"?! Anyukád 37 volt, amikor szült Téged, teljesen rendben van! - miért, mikor szülje a 3. gyerekét, 20 évesen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!