Ez így nagyon ciki ha 12 éves vagyok? (lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki az ha az anyukám 49 éves, apukám 58 , egyik testvérem 28 , másik 25 éves.2009. aug. 2. 20:03
11/25 anonim válasza:
Én szintén 12 vagyok,anyukám 31,apukám 34,öcsém 2 és a hugom 9...de egyébként ez teljesen természetes,az osztályomból MINDENKINEK ídősebbek a szülei mint az enyémek,sokkal!Szóval nem ciki!
12/25 anonim válasza:
figyi nekem apu,anyu 50 én meg 14 éves vagyok,tesóim bőven 30 fölött :)
13/25 anonim válasza:
Miért, ha ciki, akkor mit tudsz tenni? Ugyan már, miért lenne ciki, örülj annak hogy vannak tesóid és élnek a szüleid. Ezt a minden ciki-korszakot pedig előbb-utóbb kinövöd:)
14/25 anonim válasza:
A bátyám és köztem 16,5 év korkülünbség van. Anyukám 40 volt, amikor születtem. (megjegyzem, hogy a bátyám velem csajozott annak idején, mert senki nem tud ellenállni egy babának :D)
15/25 anonim válasza:
Kb még két évig. Akkora növöd ki a mi a ciki érzést. :)
16/25 anonim válasza:
Menj már!
Légy nagyon büszke rájuk!!!!!
17/25 anonim válasza:
Az én apám 70 éves volt amikor én 17
Ciki?
19/25 anonim válasza:
Nem ciki! Az élet nem úgy van, hogy meg van szabva, hogy pont x éves korban ezt kell csinálni, később meg amazt. Az a ciki, ha valaki azt mondta Neked, hogy ez ciki! Nyugi! Inkább légy büszke a tesóidra!
20/25 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki. ha piszkálnak miatta ne vedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!