Ez így nagyon ciki ha 12 éves vagyok? (lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki az ha az anyukám 49 éves, apukám 58 , egyik testvérem 28 , másik 25 éves.2009. aug. 2. 20:03
1/25 anonim válasza:
drágám ciki, nem ciki ez van. köszönd meg inkább nekik hogy fel neveltek.
2/25 anonim válasza:
cikibb lenne, ha anyádék 24 évesek lennének! :D:D
3/25 anonim válasza:
Nem hinném hogy ciki, az én apukám 54 az anyukám 47 a bátyám meg 26 lesz. Én meg 14. Inkább az a ciki nálunk hogy a bátyám még mindig itthon lakik, pedig egyszer már elköltözött. Sztem ez természetes.
4/25 anonim válasza:
hát erre tart a világ. hidd el egyre több ilyen család van/lesz.
5/25 anonim válasza:
Te egy ajándék babaként jöhettél. Egyáltalán nem ciki, sőt: valószínű több törődést kapsz a szüleidtől, mint a "nagy" testvérek laptak annak idején.
6/25 anonim válasza:
Dehogy ciki. Kicsinek lenni jóóóó. :)
7/25 anonim válasza:
Nem ciki,nyugi. :) Szerintem jobb,ha van egy idősebb tesód! Tapasztaltabb,és kérhetsz tőle tanácsot,ha lány,ha fiu,de azért nem mindegy,hgy milyen témában,de gondolom ezt te is tudod :P
Am. nekem egy 16 éves tesóm van! :D
L/14
8/25 A kérdező kommentje:
koszi :)
2009. aug. 2. 20:24
9/25 anonim válasza:
Nekem anyukám 43éves, apu 46,én 22,öcsém pedig 3éves.Amikor öcsém 12éves lesz akkor anyu 52,apu 55,én pedig 32.Szerintem egyáltalán nem ciki csak furcsa.ja és a kislányom 1éves,tehát nem nagy korkülönbség van köztük.
10/25 anonim válasza:
Nem, az a ciki hogy ezt mondják mások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!