Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik portálon azt írták,...

Az egyik portálon azt írták, hogy a férfiaknak az egyik ok, amiért megcsalják a nőt az az, hogy nem kapnak meg "mindent" otthon! De mi az a minden?

Figyelt kérdés
Kedves férfiak! Mi az a minden, amit egy nőtől elvártok, ami elég ahhoz, hogy nem legyen félrelépés? És mi az, amit legjobban utáltok?
2009. aug. 2. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

"Ezt arra írtam, hogy az egyik válaszoló szerint a jó sex a minden. "

a szex fontos, de nem az a világ.

a pénz is fontos az életben, de csak pénzből nem leszel boldog.

csak szextől nem leszel boldog.

meg ha csak erről szól a kapcsolat, akkor elég gáz lenne szerintem.

2009. aug. 2. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha szereti a nőt, nem csalja meg. Én még csak gondolkodni sem vagyok hajlandó azon, h mit "kell teljesítenem" egy férfinak, h ne csaljon meg. És tőle sem várom el, h pl. hozzon haza x százezer ft-ot havonta, különben megcsalom! Micsoda hülyeség már ez!
2009. aug. 3. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Sztem ez a minden arra utal, hogy otthon hiányérzetük van, és ez leginkább érzelmi kielégületlenség.

Lehet egy férfi érzelmileg kielégületlen akkor is, ha sokat szexel. Sőt az, hogy egy férfi állandóan szexelni akar, sokszor annak a tünete, hogy érzelmileg kielégítetlen.

Én a mindenbe elsősorban tiszteletet, meleg szeretetet, szívesen vett szexet, elfogadást értek. Sztem erre vágyik minden férfi, és ezt igyekszem megadni a páromnak is.

2009. aug. 3. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, és ha ebben hiány van, az nem a megcsalásra indok, hanem a házasságterápiára.
2009. aug. 3. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!