Mennyire életszerű ötlet elköltözni otthonról albérletbe 23 évesen?
Én nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy csak akkor költözz el, ha összekötöd valakivel az életedet, de azzal igen, hogyha már költözöl, akkor saját lakásba menj!
Nekem pl. nem egy egyetemista társam szülei csinálták meg azt, hogy némi saját tőkével és hitellel megvásárolták a gyereknek a lakást, kerestek albérlő társakat mellé (4-en egy 2 szobás lakásban) és mire elvégezték az egyetemet, gyakorlatilag a 3 lakótárs bérleti díjából ki is lett fizetve a felvett hitel. (Persze hitellel csak okosan és nem 10 milliókat!)
Nem vagyok hitel párti, de ha már fizetek, akkor a sajátomat fizessem, ne az ablakon dobáljam ki a pénzt. Az is tény, hogy senki nem szeretné élete végéig nyögni a részleteket, így ha az ember van olyan szerencsés helyzetben, hogy otthon maradhat a szüleinél és gyűjtögethet, akkor (szerintem) tegye meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!