Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg anyám,...

Miért nem érti meg anyám, hogy beteg vagyok és így nem tudok suliba menni?

Figyelt kérdés

Több tanár szólt a suliban, hogy minek megyek ilyen betegen suliba, csak megfertőzöm őket. Tényleg nem érzem jól magam, szerintem lázam is van és még a karom is fáj.

Amúgy sose lógok, nincsenek hiányzásaim, mégis azt mondja anyám, hogy csak kamuzok. Mondta, hogy ő sokkal betegebb volt és mégis ment dolgozni, úgy hogy ez nem kifogás. Szerinte csak lemaradok a tanulásban és az nem jó. De most tényleg betegnek érzem magam.

Vannak az osztályban olyanok, akik mindenért hiányoznak, mégis következmény nélkül még mindig járnak suliba. Én meg ha egy kicsit is szeretnék hiányozni akkor én vagyok a hülye. Nem érzem ezt valami igazságosnak.

16/L

2012. szept. 24. 18:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért ha a gép előtt tud ülni akkor nem lehet annyira nagyon beteg, mint az egyik előző hozzászóló osztálytársa.. A "szerintem lázam is van" és a "megmértem a lázam, x fok" között meg hatalmas különbség van. Ha tényleg annyira beteg vagy, akkor menj el orvoshoz, aki majd ír igazolást, és akkor otthon maradhatsz. Lehet, hogy anyukád ezt nem fogja díjazni, és ennek hangot is ad (bár erősen kétlem, hogy abban a stílusban, amit te itt prezentáltál), de ha tényleg olyan rosszul vagy, hogy ne tudj iskolába menni akkor szerintem ez nem kibírhatatlan. Ha elég jól vagy hozzá, hogy iskolába menj, akkor meg ne nyávogj hanem menj iskolába. Ilyen egyszerű.
2012. szept. 25. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!