Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel hogy a...

Hogyan dolgozzam fel hogy a hugom feleség lesz?

Figyelt kérdés
Tudom örülnöm kellene neki,örülök is csak most már más lesz a kapcsolatunk.Nagyon jó gyerek korunk volt,bár voltak viták de szerettük egymást.Én voltam a báty és a férfi a szemében,apám nem sokat volt itthon így nekem kellett férfi mintát mutatni neki,mert apám sokat dolgozott.Gyerekkorunkban is sokat ölelgettük,puszilgattuk szeretgettük egymást és lehet hogy ez sokaknak fircsa de amikor már felnőttel voltunk akkor is sokáig meg volt mind ez.Az érdekes hogy egy hasonló kaliberű és stílusú srácot választott magának,és most hogy látom mintha tudatossan tette volna ezt..Ugyanakkor jó érzéssel tőlt el hogy én adtam neki a férfi mintát,hogy milyen legyen egy férfi.4 éve más országban él,de még mindig érzem a hiányát,különös kapcsolat volt a miénk..Lehet sokaknak hülyén hagnzik ez a kérdés de hiányoznak a régi szép idők,sokat buliztunk együtt és a baráti körünk is egy volt.
2012. szept. 24. 12:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Igen vannak fordulópontok az életben, amik arra emlékeztetnek, hogy a régi dolgaink elmúltak és nem jönnek vissza többé soha. Örülj, hogy szép gyermekkorod volt, és tégy meg mindent, hogy a majdani sajátjaid is ezt mondhassák el magukról.

Ennek jött el az ideje. Minden jót!

2012. szept. 24. 13:27
 22/25 Srapnel ***** válasza:

1. Keress magadnak barátnőt és más barátokat.

2. Fogadd el, hogy a saját életedet magadnak kell élni, a körülötted lévők, a környezet, a problémák és a lehetőségek részben mindig cserélődnek és változnak.

3. Minden elmúlik. (Szerencsére a rossz is.)

2012. szept. 24. 14:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Tinikori szexuális vonzódásod megszűnését be tudod határolni mikor lehetett kb?
2012. szept. 24. 17:26
 24/25 A kérdező kommentje:

ma 17:26

Tinikori vonzódásom a korombeli lányokhoz?Vagy mire gondolsz konkrétan?Kb 14-15 éves koromban már elég kanos fajta voltam:D

elég gyorsan elkezdtek vonzódni hozzám a csajok meg én is ő hozzájuk.:D

Bár a kérdésedet nem teljessen értem..

2012. szept. 24. 17:41
 25/25 A kérdező kommentje:

Ja megszűnését..félre olvastam..

Hát ha arra a kanos korszakra gondolsz akkor elég későn,kb olyan 23 éves korom környékén,csajozós fajta voltam és jó pár csajjal volt dolgom 15 éves és 23 éves korom között,utánna kezdtem lehiggadni..ha erre gondoltál a kérdésedben.

2012. szept. 24. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!