Tudom örülnöm kellene neki,örülök is csak most már más lesz a kapcsolatunk.Nagyon jó gyerek korunk volt,bár voltak viták de szerettük egymást.Én voltam a báty és a férfi a szemében,apám nem sokat volt itthon így nekem kellett férfi mintát mutatni neki,mert apám sokat dolgozott.Gyerekkorunkban is sokat ölelgettük,puszilgattuk szeretgettük egymást és lehet hogy ez sokaknak fircsa de amikor már felnőttel voltunk akkor is sokáig meg volt mind ez.Az érdekes hogy egy hasonló kaliberű és stílusú srácot választott magának,és most hogy látom mintha tudatossan tette volna ezt..Ugyanakkor jó érzéssel tőlt el hogy én adtam neki a férfi mintát,hogy milyen legyen egy férfi.4 éve más országban él,de még mindig érzem a hiányát,különös kapcsolat volt a miénk..Lehet sokaknak hülyén hagnzik ez a kérdés de hiányoznak a régi szép idők,sokat buliztunk együtt és a baráti körünk is egy volt.
Te nem a testvéredtől hanem a gyerek korodtól nem tudsz elszakadni.Egy bizonyos szintig ha jó volt normális de ha ez emészt ( és úgy látszik) akkor valami lelki dolog van a háttérben ( nem feltétlen rossz értelemben) .Orvos segít ha magadtól nem megy.
2012. szept. 24. 12:43
12/25 A kérdező kommentje:
ma 12:42
Persze nevetséges de én sem komolyan gondoltam!:D
Azért mondtam hogy vannak emberek akik ebben hisznek..én nem hiszek benne csak egy felvetés volt..
Miért a többi rész is necces?
2012. szept. 24. 12:45
13/25 A kérdező kommentje:
ma 12:43
Vszinű lelki dolgo igenmert szerintem túl nagy volt a kötődés és túl sok idpt töltöttünk együtt és vasznű ezért megy nehezebben a felnőtkori átalakúlás vagy leszakadás..
2012. szept. 24. 12:46
14/25 anonim válasza:
Legszebb ideje, hogy te is megkeresd, megtaláld életed párját. A mindennapok öröme-bánata, tennivalója majd egy kicsit enyhítik az elválás miatt érzett hiányt.
Az biztos, hogy a kettőtök közötti kapcsolat van olyan erős, hogy bármi történik veletek az életben, egymásra biztosan tudtok támaszkodni.
:D
Mi 4-en vagyunk tesók, ma már az ország különböző részén élünk, de tudjuk, ha bármi van, összefogunk, és ott segítünk a másiknak, ahol tudunk. A kötelék megmarad!
2012. szept. 24. 12:48
15/25 anonim válasza:
29 éves vagy !!Már 10 éve ( de minimum 5-6 éve ) le kellett volna zajlania benned ennek a gyerek kor felnőtt kor témának.Van barátnőd ? Családod ? Saját külön életed ? Karriered ? baráti társaságod? Ha ezekre többségében nem a válaszod akkor tényleg lelki ok.
2012. szept. 24. 12:50
16/25 anonim válasza:
12:42 vagyok
Mint írtam, ha nem szerelemről beszélünk, ha tudsz párkapcsolatot kialakítani és ez nem hátráltat benne, akkor nincs ezzel semmi baj. Szép dolog a testvéri szeretet, de mindettől függetlenül mindkettőtöknek van saját élete.
2012. szept. 24. 12:52
17/25 A kérdező kommentje:
ma 12:50
Munkám van,barátaim is vannak,barátnőm is volt.Most lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak...amúgy most ksézülök külföldre új életet kezdeni..
2012. szept. 24. 12:52
18/25 anonim válasza:
Figyelem a mondataid tartalmát , félépítését és azt kell mondanom úgy tűnsz mint aki megragadt egy bizonyos életkori szinten .
2012. szept. 24. 12:55
19/25 anonim válasza:
Ha te adtál neki férfimintát, akkor mintaszerűen tudsz viselkedni, gondolkodni és érezni. Akkor azt is tudnod kell, hogy hány árnyalata van a szeretetnek. Valószínűleg hallottál az elengedő szeretetről is.Függetlenül attól, hogy egy előző életben milyen kapcsolatban voltatok, most testvéri kapcsolatban vagytok, és aszerint kell szeretned. Legjobbakat kívánom nektek!
2012. szept. 24. 13:00
20/25 A kérdező kommentje:
ma 12:55
Nem nem leragadtam,inkább néha felcsendűlnek a régi emlékek..most pont ilyenem van azért érzed azt szerintem..szerintme ez mindne emberrel elő szokott dordúlni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!