Ti dolgoztok vagy a férjetek tart el titeket? Vagy passzív jövedelmetek van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 11:13
21/27 anonim válasza:
Jelenleg GYED-en vagyok a kisfiammal, de előtte dolgoztam. Viszont munkahelyemre nem fogok tudni visszamenni, nem tudom mi lesz. Reméljük, hogy tesó, és akkor később állok újra munkába. Gyedem családival együtt 78-80 ezer. Ebből nem tudnék megélni, rezsire elég, úgyhogy mondhatni, hogy a férjem tart el.
22/27 anonim válasza:
Jelenleg itthon vagyok a 2 éves kislányunkkal, de előtte is dolgoztam és jövő szeptemberbe megyek vissza dolgozni. El nem tudnám képzelni, hogy itthon legyek és eltartsanak.
23/27 anonim válasza:
A férjem tart el,de ő nagyon nagyon sokat keres.:)
24/27 anonim válasza:
Dolgozom, és nem is vagyok férjnél, de a munkámat soha semmiért nem adnám fel, imádok dolgozni.
Akik passzív jövedelmet mondanak ők a GYES/GYED-re gondolnak? Vagy beleszámoltok mást is?
25/27 anonim válasza:
Passzív jövedelmem van, ami kb az éhenhalásra elég. A párom tart el, meg a gyerekemet is. Nagyon szar érzés, mielőbb szeretnék ezen változtatni.
26/27 anonim válasza:
És te kérdező? Miért kérded?
27/27 A kérdező kommentje:
Eltart es passziv jövedelmem van amit fereteszunk.esetemben ez 2 lakas kiadasa ami 180000
2012. szept. 25. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!