Együtt élési problémák. Miért csinálja ezt?
Én örülnék, hogy külö lehetünk. Lehet, hogy ő is úgy érzi, hogy ő is önállóbb tud lenni, ha egyedül él.
Ha csak bajod van vele, akkor mi a probléma? És miért kéne hálásnak lennie? Ha hagy titeket is önállóan élni, azt veheted hálának.
Legalább nem kell kölcsönadni, maga mos és takarít majd. Neki is jobb, nektek is. (Eddig is szoba konyhában éltetek, hiszen a másik szoba az övé volt, nem?
Ha jól értem csak Ti vagytok ott és a tesód.
A ház fele-fele arányban van elosztva?
Ha igen, akkor fizessen ki titeket szépen és azt csinál a házban , amit Ő akar. Ha nem tudja megoldani??? akkor meg ne emberkedjen.
Ha ilyen nehéz természetű a bátyád, akkor egy fal felhúzása amúgy sem fog megoldani semmit.
Egyébként nálunk is kicsit hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy itt van apa is, akinek ugye a nevén van a ház és tesóm még őt is irányítani akarja, ha úgy támad kedve. Sz.rik bele mindenbe, most van egy nője, úgyhogy csak a hűtőt kifosztani és a szennyest hazahozni van itthon, amit nagyon unok már én is. Főleg, hogy hamarosan szülök és nehéz már minden.
Vázold fel szépen a tesódnak, hogy miért is nincs oka a panaszra. Kérdezd meg, hogy ha "külön élnétek" lenne péze fizetni a rezsit, venni a kaját, a takarító és mosószereket? Vagy azt hiszi csak a fal lesz ott és te minent aláteszel továbbra is?
Arra már nem is gondolsz hogy a bátyádnak nincs egy deka magánélete sem mert te mindent megcsinálsz neki?
Még egy nöt sem tud felvinni a házba anélkül hogy te ne tudnál róla!
Engem is megörjítene!!
Nem egészséges ez így vissza kell falazni azt a falat!!!
Bizonyára a bátyád is szeretne családot de nem ugy hogy te tartod nekik a gyertyát!!
Gondolj csak bele ebbe...
A házvezetésért meg ne várj hálát mert ahogy olvastam a soraidbol a bátyád ezt töled soha egyetlen szóval sem kérte vagy várta el!!
Elözö vagyok, milyen beteges már az is ha ti a pároddal üzekedtek éjszaka a bátyád meg hallja ezt!
Rántson rá magának vagy mi???
FALAZNI KELL ÉS KÉSZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!