Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összekapott édesanyám és a...

Összekapott édesanyám és a párom. Nem tudom kibékíteni őket. Hogy tudnék még segíteni?

Figyelt kérdés

Úgy történt az egész, hogy a párom édesanyja kirakta a barátomat a házából.(Ennek is megvan az oka, de hosszú) Anyukám rögtön felajánlotta, hogy jöjjön hozzánk, szívesen lehet nálunk. Bármikor. Oda is jött a kritikus napokra. Jól érezte magát.

Aztán egyszer csak elkezdett szidni engem, hogy milyen kupiban élünk. (Épp bútor cserékben vagyunk persze, hogy minden dobozban áll)Milyen trehány és igénytelen vagyok a környezetemre meg hogy az ő talpára ráragad egy-két morzsa és hogy ő nem tud így itt élni. És nem is fog addig itt lenni míg el nem pakolunk. Vissza is költözött az anyjához.(Időközben enyhültek nálunk az állapotok.) Persze rosszul esett és felhívtam anyát sírva, hogy képzeld miket mondott mikor soha nem volt ilyen. Másnap mondta a barátomnak, hogy ilyet nem szabad mondani. Főleg úgy nem, hogy a felfordulásba hívtuk ide amikor aludhatott volna az utcán is. Erre az volt a válasza, hogy nem megsértődni kell hanem cselekedni, el kell pakolni. Ez már anyumnál is sok volt. Azóta édesanyámat kerüli és nem is jön fel hozzám.

Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a barátomat kirúgták az iskolából anya és én intézünk neki új iskolát ahol nem kellett évet ismételni. Mi segítettünk neki mindenben leérettségizni. SZóval mindent önzetlenül adtunk neki. És erre ez a köszönet?

Édesanyám azt mondta, hogy egy bocsánatkérést elvár tőle addig nem hajlandó semmit se tenni. A párom viszont nem érzi hibásnak magát, mert az én hibám hogy elmondtam anyukámnak a történetet. De hiába mondtam neki én is, hogy ha valaki felajánlja azt, hogy lakj ott nem a hibákat keressük hanem elfogadjuk.Mert én sem azzal kezdtem amikor odamehettem hozzájuk, hogy mi nem tetszik hanem elfogadtam ahogy van. De erre is volt válasz, hogy ő így nem fogadja el. Hihetetlen. Mindenért engem okol.

3éve vagyunk együtt és igazából kezdek arra hajlani, hogy nem vele fogom elmélyíteni a kapcsolatomat. Ez borzasztó, semmiben nem mutat hajlandóságot.

Mégis mit lehet tenni??

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2012. szept. 24. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
teljesen igaza volt. te vagy a nő, neked kell takarítani és támogatni őt.
2012. szept. 24. 10:32
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

:D

Hogyan veszitsük el a százalékunkat 10 nap alatt?

2012. szept. 24. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele most azonnal!
2012. szept. 24. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

#11 pont olyan mint a kérdező barátja buta és korlátolt

semmi keresnivalója egy rendes normális csaj mellet

szal keress egy hozzád illő komoly normális pasit

ezt meg azonnali hatállyal rakd ki

aki nem képes változni az nem életképes és pláne nem partnerképes

2012. szept. 24. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!