Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims3-ban hogyan kell...

A sims3-ban hogyan kell kibékíteni két embert?

Figyelt kérdés
összeveszett a szerelmespárom és nem tudom őket kibékíteni pedig gyerekük is van... ötletek?
2012. máj. 16. 17:28
 1/4 anonim válasza:
Most az az egyetlen mód hogy, meg kell ismerni a társaság jelét de ezt vala hol meg is lehet nézni ha piros a szintjük akkor inkább az a jó válasz ha jókról beszélgetnek nem pedig a roszz-rólha ez nem vállik be akkor az a megoldás hogy újat kell csinálni és lekeltörölni az elmentett részét.
2012. máj. 16. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérjen bocsánatot az egyik. Próbáljanak olyan témákról beszélgetni, amik a "Barátságos" részben vannak. Ha végképp nem megy, akkor írd be a csalásablakba, hogy testingcheatsenabled true, majd menj rá az egyik sim ismerőseire, ott keresd meg a másik simet, és egyszerűen húzd fel a kapcsolati szintjüket. Ez nem biztos, hogy érthető volt, nyugodtan szólj, ha kell még segítség! :)
2012. máj. 16. 21:49
 3/4 A kérdező kommentje:
érthető volt köszi mindkettőtöknek! :) ezzel a csalás kóddal még mit lehet csinálni??
2012. máj. 19. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Felhúzhatod vele a simed szükségleteit. Ha shiftet lenyomva tartod és úgy kattintasz rá egy simre, akkor megváltoztathatod a külsejét, a tulajdonságait, a kedvenc színét, zenéjét. Én csak ezeket használom, de biztos van más is, keress rá a neten! :)
2012. máj. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!