Hogyan tudom kibékíteni a 2 haveromat?
Mi 3-an nagyon jó haverok voltunk. Az egyiküknek volt egy barátnője akivel nemrég szakítottak de még azért maradtak érzések és nem léptek még túl teljesen ezen a kapcsolaton.
A másik haverom viszont azóta írogat a csajnak, áthívta filmezni, a városban lógtak. Nemrég a névnapjára egy elég drága ajándékot vett neki, amin teljesen kiakadtunk mert az ember nem vesz csak úgy egy barátjának drága ajándékot névnapjára.
Buliba is elhívta és minket nem hívott, sőt nem is tudtunk a buliról, régebben pedig mindig voltak közös bulik.
Az a haverom akinek volt a barátnője az ki van most rendesen, egyenlőre én tartom csak vele a kapcsolatot. Nem tudtuk volna elképzelni a haverunkról hogy nyomul a volt barátnőjére. Elvileg ők csak barátok de ez az ajándékozás meg a titkolózás már azért gyanús. Egyébként nem így ismertem meg, vannak lány barátai de a barátságnak is vannak határai.
Engem nem zavarna ha járnának, csak az érdekel hogy megmaradjon a barátság és ne titkolózzon. Minket most félretett szépen és elvan a csajjal.
18F
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!