Hogyan békítsem ki a barátnőmet és a legjobb haveromat?
Nem kell kibékíteni őket.
Válassz a barátnőd és a haverod között.
Van párom, én is komolyan gondolom vele, barátnőimet sajnos hanyagolom, nem csak a párom, de a munka miatt is:S. Ők egy szót se szólnak, megértik, tudják, ha van időm, azt rájuk szánom.
Az ő viszonyukba ne piszkálj bele. Ha nem találkoznak sűrűn, akkor hagyd rá, barátnőd ki nem állhatja: rendben. Nekem se tetszene, ha a pasim legjobb haverja drogos lenne, félteném tőle.
Én azt mondom, egy barátnő miatt se veszíts el egy barátot se... Oké, hogy drogos, de ha te megbízol benne, téged sose rántana rosszba, akkor barátkozz vele, de neki is meg kell értenie, hogy lassan mindketten külön életet éltek. Ne bulizni járjatok, inkább néhanapján üljetek be egy nyugis helyre meginni egy pofa sört pl. De komolyan... Beszélgettek, és talán jobban át tudod majd látni a dolgokat is, meg a haveroddal is leszel.
24/N
Nem kell kibékítened őket!Találkozz a barátoddal ha akarsz,a barátnőd ha nem akar ne erőltesd.Vagy még meg hívhatnád magatokhoz a srácot egy kis dumálásra, de akkor legalább legyen tiszta, hátha enyhül a barátnőd!
Én éltem együtt egy fiúval aki drogozott(nem tudtam amikor össze jöttünk), persze a barátai is majdnem mind csinálták, de én jóban voltam velük, a hétköznapokon teljesen aranyos, jó fejek voltak, bulizni nem jártam velük. Szóval maradjunk annyiba, hogy lehet "normális" egy drogos,nekik is volt normális állásuk stb.
komolyan egy drogos a legjobb haverod,akivel utóbbi évben 3x találkoztál?
örülj hogy a barátnőd nem hisztizik hogy ilyennel haverkodsz,én a helyében addig duruzsolnék mig megszakitassz vela minden kapcsolatot,az ilyen nem haver,hanem elkerülendő egyén,jó messziről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!