Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megundorodtam a nagybátyámtól?...

Megundorodtam a nagybátyámtól? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nagybátyám 56 éves férfi egyik nap pár hete meglátogatott a suliban, ahol tesitanárnő vagyok, pontosabban egy csalási csomagot adott át nekem. Épp bent voltunk a sportcsarnokban, ahol 12-13 éves lányoknak tartott egy kolléganőm órát, és azt vette észre, h a saját nagybátyám gúvadt szemmel stíroli ezeket a gyereklányokat. (szerencsére a lányok ügyet sem vetettek rá, észre se vették). Megjegyzem, van 12-13 éves fejlett gyereklány is, de ezek pont nem azok voltak. Pár nappal ezelőtt rákérdeztem, h mit bámulta hosszú percekig a gyerekeket? tetszettek? Erre Ő: "Hát hogy mondjam? Nekem minden nő tetszik!" De ezek nem nők voltak. még gyerekek. és tudom, h a nagybátyám mindig is csalta a nagynénémét, 30-40 éves nőkkel, na de a 12 évesen mit néz? Megundorodtam tőle. Bennem van a hiba? :-(((

30/N

2012. szept. 23. 15:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
92%
Red4me, te egy kib@szott nagy gyökér vagy! Talán félsz, hogy a vörös hajú kislányodat felfalja a szemével egy hozzád hasonló majom?
2012. szept. 24. 00:45
 22/22 anonim ***** válasza:
6%

Azért vagyok gyökér mert félek hogy a kislányomat felfalja a szemével egy majom?

Ez nem egy logikai bukfenc kicsim?

2012. szept. 24. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!