Ők voltak bunkók vagy én reagálom túl a dolgot?
Én is így voltam. Veszélyeztetett terhesként betegállományban voltam. Egy kolléganő kivételével senki nem hívott fel, hogy mi van velem. Pletykákból hallottam, hogy csak azért vagyok otthon, mert nem akarok dolgozni.
Miután megszültem, egy férfi kollégám jött meglátogatni! Ez rosszul esett, mert nálunk a melóban "divat" volt babalátogatóba menni. Egyszer felhívott az egyik kolléganőm (a gyerekem akkor kb. 7-8 hónapos lehetett), hogy jönnének egy páran meglátogatni. Örültem neki, megbeszéltük, hogy a következő héten pénteken jönnek, szóltam anyumban, hogy süssön valamit, erre azon a héten szerdán lemondta a csaj, hogy neki sem jó, meg még másnak sem, majd hív, hogy mikor jönnek. Hát azóta jönnek... Mivel a volt férjemmel egy munkahelyen dolgoztunk őt kérdezgették, hogy mikor viszem be a babát. Ezek után... a ******-t gondoltam. Utána vissza mentem dolgozni és mondtam, hogy rosszul esett, magyarázkodtak: az a csaj aki telefonon hívott azt mondta a többieknek, hogy én húztam a szám és én mondtam le a pénteket és amikor másik napról volt szó én kifogásokat kerestem és ezért nem jöttek. Mondtam, hogy hagyjuk, nem haragszok, de nem felejtek. Elmondtam az én verziómat is. Azóta elment az a kolléganőm szülni aki telefonon hívott anno, két gyereke is van, de egyiknél sem látogattam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!