Én reagálom túl a dolgot?
Én nem írom most azt,hogy ha ilyeneket csinál biztos,hogy nem szeret,mert mindenki máshogy fejezi ki az érzelmeit,más a mérce,van akinek belefér,van akinek nem.
Én az vagyok,akinek nem.Elmondhatja úgy"figyelj szivem,holnap a fiúkkal leszek,bulizunk,ha lehet ne hívj,mert hangos lesz a zene,vagy a fiúk cikinek tartanák,hogy ilyenkor is veled beszélek"Na de hogy ne zavarjam?Ilyet max akkor mondjon ha fontos üzleti ügy,vizsga vagy neagyisten temetés van.
Én tudom milyen ha egy férfi szerelmes,ha apáromból indulok ki,sosem mondana ilyet nekem.Mi megbeszéltük mi fér bele a kapcsolatunkba és ehez tartjuk magunkat.
Beszéld ezt meg vele és ha hajthatatlan,nem számítanak az érzelmeid neki,akkor le is út fel is út.
Legalábbis én így tennék.
kicsit vegyél vissza mert hosszútávon ez nem lessz jó.
Képek a gépén...nekem az első fiumról van képen benne van a albumomba,senki kedvéért nem dobnám ki,miért is tenném,ő a multam része,attól hogy van egy szerelmem akivel 9éve együtt vagyunk attol mért kellene a multamat eldobni.
Az sem mindegy miért mondta hogy ne zavard,elofordult már ilyen?szoktad sürün hivogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!