A barátnőm terhes. Megőrült a hormonoktól, a terhességig minden rendben volt, után elviselhetetlenül viselkedett velem. Én nagyon szeretem a régi énjét, de az újat abszolút nem. Kiszerethet belőlem terhesség alatt vagy a hormonjai zavarják össze?
Milyen idős terhes?
A hormonos kiborulások szerintem később szoktak előjönni.
Véleményem szerint más a gond.
23. Persze, még feleségül is vegye, mikor azt sem tudja, hányadán állnak.
Az meg, hogy nem védekeztek + felmerült, hogy jó lenne baba, még nem azt jelenti, hogy tervezett volt. Szerintem az ember előbb döntse el, hogy akar-e gyereket vagy sem, utána pedig védekezzen következetesen, hogy az ilyen, "egye fene, teherbeesek"
bocs, elküldtem, szóval:
Hogy az ilyen "egye fene, teherbeesek" dolgok ne fajulhassanak idáig.
Vagy egyszerűen megijesztette a terhesség, és teljesen más színben látja most a világot: rájött, hogy ezt mégsem akarja. Más dolog szex előtt odanyögni, hogy "szeretnék gyereket", megint más ott állni a két csíkkal díszített teszt felett. Akkor esik le az embernek, hogy ez nem játék, megtörtént, amiről azt gondoltam(!), jó lenne.
Én sem ítéllek el titeket az abortusz miatt. Persze minden azon múlik, ki mit tekint önálló életnek. Egy múltkori alkotmányjog szemináriumon rengeteg vélemény ütközött, és nincs helyes válasz, vagy mindenkinek jó megoldás. Ezt csak azért írom le, mert nálunk okosabb emberek sem tudják megmondani, kinek mihez van joga.
De egy biztos:
Túl kockázatos egy olyan nőnek szülni, aki valójában nem is szeretné a gyereket. Emellett a kérdezőt is elmarja maga mellől, vagy épp a kérdezőt magára hagyhatja a kicsivel - mert mi rá a garancia, hogy majd megjavul a helyzet? Inkább a kapcsolat menjen tönkre, mint egy gyermek élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!