Mi lehet annak az oka, hogy valakinek abszolút nem mutat semmit a teszt az egész terhesség alatt?
mármint úgy érted hogy sosem lesz pozitív a teszt?
szerintem ilyen nincs, a HCG hormon amit a teszt kimutat 48-72 óránként megduplázódik az anya szervezetében, és egy idő után nagyon magas szintet ér el, azt tutita ki kell hogy mutassa a teszt
első vagyok
hát ez érdekes, elhiszem hogy van ilyen, de fogalmam sincs hogy lehet
kedves kérdező! szurkolok neked!
Én is igy jártam!! 4 külömbözö teszt és mind negativ,megszakitással illetve ovszerrel védekeztünk! És hopp,a tetejébe még meg is jött 2 hónapig!! Nem gondoltam volna hogy terhes vagyok,de folyni kezdett a mellemből az előtej azt hidtem még akkor is hogy valami hormonzavar! Elmentem a dokihoz anyámmal, és 15 hetes terhes voltam! 20 hetes lehettem amikor csináltam még eggyet és az is negativ!!Hát én igy jártam!
16 éves voltam ekkor! Ennek már 7.5 éve! Igy van egy elsős lányom,és azota van egy 4 éves hugicája és egy 2 hós öccse is!!
Megbizhatatlanok a tesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!