Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm terhes. Megőrült a...

A barátnőm terhes. Megőrült a hormonoktól, a terhességig minden rendben volt, után elviselhetetlenül viselkedett velem. Én nagyon szeretem a régi énjét, de az újat abszolút nem. Kiszerethet belőlem terhesség alatt vagy a hormonjai zavarják össze?

Figyelt kérdés

2012. szept. 23. 10:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
55%
Azért vetetitek el a gyereket, mert össze van zavarodva? Ez most komoly?? A fejemet rá, hogy nem maradtok együtt sokáig, akárhogy döntötök. De jobb is, mielőtt még öt abortuszon átestek
2012. szept. 23. 11:32
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem irigyellek :( főleg,h írtad,h nem te vetetnéd el...lehet,h utánna nagyon meg fogja bánni a barátnőd,de akk már késő lesz. Lehet tényleg csak a hormonok miatt mondta,h nem szeret már úgy..de ha mégis elvetetitek és akkor is így fog érezni,akkor inkább hagyd ott. De ha te szeretnéd ezt a babát akkor próbálj meg beszélni vele hátha csak "pillanatnyi elmezavar"

írd meg majd,h mi lett veletek.

Am.gondolom nem tervezett baba ugye?

2012. szept. 23. 11:34
 13/33 anonim ***** válasza:
77%

Anyukam 41 eves volt amikor kiderult hogy terhes VELEM!

Es mindenkeppen abortuszra akart menni mert o mar oregnek erzte magat, es felt hogy beteg leszek meg hasonlok. Apum nem engedte, sokat veszekedtek, anyum elkoltozot. Az utolso percben apukamnak sikerult lebeszelnie az abortuszrol, es most itt vagyok, anyum ebedet foz, apum meg mellettem nezi a tv t!

A noverem meg veszekszik a kutyaval mert szet tepte a papirjait )

2012. szept. 23. 11:50
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem tervezett, de nem is vigyáztunk. Párszor mondta, hogy legyen közös gyerekünk aztán valahogy ez történt.
2012. szept. 23. 11:53
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem világosította Őt fel a védőnő, vagy engem vagy az orvos, vagy bárki aki tapasztalt ilyet. Nekem Ő az első gyerek aki születne, a páromnak van egy lánya akinek én vagyok a nevelő apja. Mikor már megtörtént a baj, most okos mindenki és mondják, hogy van ilyen és ezt el kell viselni, viszont Ő még mindig nincs felvilágosítva, hogy a viselkedése csak a hormonoknak tudható be, sőt azt se mondta neki senki,h nem jó szemszögből ítéli meg a helyzetet.
2012. szept. 23. 12:02
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy nem tervezett baba nagyon felborítja egy pár életét, főleg a nőét.

Mikor én várandós lettem csak sírtam a teszt fölött, de máig nem tudom miért. Nem tudom, hogy akartam e vagy sem.

Elmentünk dokihoz és mutatott nekünk egy karikát az uh-n. Akkor megkérdezte, hogy akarjuk megtartani? És egyből, gondolkodás nélkül azt feleltük, hogy IGEN!

A barátom tudna mesélni arról, hogy milyen voltam terhesség alatt...nem volt egyszerű elviselni engem az biztos. Így utólag visszagondolva tiszta idióta dolgokon akadtam ki, sértődtem meg pedig akkor teljesen jogosnak éreztem.

Ha nálatok felmerül az abortusz lehetősége és ha már ilyen közeli a dátum, végigcsinált a barátnőd mindent annak érdekében, hogy elvetesse ( védőnő stb) akkor jobb is ha ilyen kapcsolatba nem szül.

És tessék védekezni.

2012. szept. 23. 12:06
 17/33 anonim ***** válasza:
18%
Akkor csalodot bened amikor a legnagyobb szulsege lett volna rad
2012. szept. 23. 12:30
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

ha gondolod beszlek a baratnoddel szuleszno vagyok hatha tudok segiteni neki es kozossen meg tudunk menteni egy babat es egy kapcsolatot egy csaladot.Leht csak felelmei es ketelyei vannak es egy jo beszlegetes segit rajta.

Neked meg kitartast sok varandos teljessen megvaltozik a terhessegtol aztan szepen lassan visszaall az egyensuly. Ha elveteti a babat akkor meg rosszabb lehet a helyezet mert jon a buntudat megbanas is hozza.Jol tetted hogy nem akadajoztad meg mert az lehet olaj lenne a tuzre nala ilyen leki allapotban Viszont az is lehet azt akarta tudni te akarod e igazan a babat azert vetette fel az abortuszt es most merges mert te beleegyeztel.Szoval nehez ugy a nok lelke nem egyszeru ha tombolnak a hormonok.

2012. szept. 23. 12:39
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Egyre bonyolultabb az ügy.:(
2012. szept. 23. 13:20
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el az abortuszt, de a ti esetetek nagyon durva. Ő is akart volna közös gyereket, ezért nem is védekeztetek normálisan, tehát egészen nem volt tervezetlen baba, most meg gondol egyet, hogy mégsem kell. Mint aki megvesz egy ruhát, de rájön, hogy mégsem tetszik, visszacsinálom a dolgot. Ráadásul súlyosbítja a helyzetet, hogy már van egy gyereke; az sem lehet mentségére, hogy fél az anyaságtól vagy tapasztalatlan. Akárhogy is lesz, ezt a nőt hagyd el! Ha mégis megszüli a gyerekedet, minden jogi lépést tegyél meg, hogy hozzád kerüljön. Hivatkozz a pszichés gondjaira.
2012. szept. 23. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!