Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy azt...

Volt már olyan, hogy azt hitted, hogy valamelyik családtagod, rokonod meghalt, s közben mégsem?

Figyelt kérdés

Bármilyen eset érdekelne.

Nekem például anyukám rákos volt és miután megkapta a kezelést itthon feküdt és nagyon rosszul volt én meg elmentem itthonról és mikor hazajöttem furcsa pózban feküdt az ágyon és aludt így hirtelen azt hittem,hogy meghalt és csak néztem teljesen lesokkolódva majd megkérdezte,hogy mit nézek és akkor meg könnyebbültem.Kb. 10 éves lehettem.

2012. szept. 22. 21:42
1 2
 11/12 chrishu ***** válasza:
Egyszer elmentem éjszaka pisilni(szüleim a nappaliban alszanak) visszafele jövet apu keze lelógott az ágyról és vissza akartam tenni. Amikor hosszártem akkor hátra is este olyan hideg volt! 2 percig voltam sokkos állapotban, viszont utána halottam horkolni :)
2012. szept. 24. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt történt. Halottak napja előtt kimentem a temetőbe szüleim sírjához. Kifelé jövet elindultam az édesanyám öccsének sírjához. A sírhoz vezető útra ki volt rakva a nagybátyám síremléke, a sír be volt süllyedve. Teljesen lemerevedtem, mert rögtön arra gondoltam, hogy meghalt a nagynéném és azért vették le a síremléket, hogy kiássák a sírt. Amikor hazajöttem, felhívtam az unokahúgomat, de óvatos voltam, csak beszélgetni kezdtem vele. Tökéletesen jó kedve volt, szóba sem került, hogy meghalt volna az anyukája. Ezután töredelmesen bevallottam, hogy mit láttam a temetőben és mire gondoltam. Akkor ő elmesélte, hogy anyukája kihantoltatta az apukáját, elhamvasztatta és átvitette egy templomi urnatemetőbe.
2013. márc. 22. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!