Ki számít ismerősnek?
Kiről mondhatom el, hogy az ismerősöm? Akivel már beszéltem? Akivel többször találkoztam már, de még a nevét sem tudom?
Stb. Hol a határ ismerős és nem ismerős között?
Mi az ismerős fogalma szerintetek?
Aki be van jelölve facebookon :D
(amúgy az elsőnek higgy :) )
2-es hozzászóló! Szomorú, de valóban így van ezzel sok ember. Az egyik kedves "barátom", aki nagyon bizonygatta, hogy az és ennyire meg annyira kedvel meg bízhatok benne; egyszerűen kitörölt 2 büdös szó nélkül indok nélkül, hogy miért nem akar már barátkozni. Szóval egyszerűen ennyit jelentett a barátság, 'ismerősnek jelöl' illetve 'kapcsolat törlése'... És nem az első ember volt ő, aki így csinálta. Jó, ez amolyan jelzés értékű, hogy nem akar már társalkodni, de elég alpári módszer, aljas csak úgy hopsz kitörölöm és innentől le van szarva magyarázat nélkül.
Amúgy ezekkel a megnevezésekkel én is gondban szoktam lenni. Ki az ismerős, ki nem, kit nevezzek már barátnak és kit nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!