Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit vártok el egy...

Férfiak! Mit vártok el egy családanyától? Tegyük fel, az adott nő otthon van GYed-en 2 kicsi gyermekkel. Minden érdekel, a főzéstől a házas életig.

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 16:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Nem a kérdező kommentjét nem értettem, hanem a 8-as válaszadóét. :)
2012. szept. 21. 17:56
 12/36 anonim ***** válasza:
7%
Evidens, ha ő van otthon, akkor MINDEN az ő dolga. Jó, esetleg a férfimunkát -ha van-, azt csinálja a férfi, de azon kívül mindent tartson rendben a nő. Nehogy már a férfi munkából hazaérve álljon neki mosogatni, vasalni.
2012. szept. 21. 17:58
 13/36 anonim ***** válasza:
22%
En mindent megcsinalok itthon a gyerek mellet, hogy amikor itthon van a ferjem egyutt legyunk.De szerintem ez normalis.Mi tombben lakunk szoval fuvet nyirnom nem kell meg ilyenek...
2012. szept. 21. 18:11
 14/36 anonim ***** válasza:
88%

12-es! Milyen borzasztó is lenne, ha a férfi elmosna egy tányért maga után. :D

Kérdező! Ez sok mindentől függ. Mit dolgozik a férfi és mennyit.

Házban vagy lakásban élnek.

Egy kertes házban jóval több a tennivaló, s igazságtalan lenne a nőtől elvárni, hogy még azt is ő csinálja.

Igaz sok embernek az a természetes, hogy még akkor is a nő csinál mindent, amikor mindketten dolgoznak.

2012. szept. 21. 18:18
 15/36 A kérdező kommentje:
Kertes ház hatalmas kerttel.
2012. szept. 21. 18:46
 16/36 anonim ***** válasza:
46%

De ezen mit nem lehet érteni?? Logikus, a férj dolgozik. Egyértelmű, hogy nem tud otthon is lenni a gyerkőccel, sőtt a háztartást sem tudja vezetni. De amikor haza ér, akkor meg segít.

Amugy kedevs kérdező, fölösleges ilyen kérdést föl is tenni. Nincs értelme. Örülj, hogy ilyen a párod. Más nő ilyen pasiról álmodik, te meg értetlenkdsz. Amugy nem el kell várni, ha nem egyértelmű minden egy családban , sőtt ha segít is neked munka után, nem is kellene ezzel foglalkozni.

2012. szept. 21. 19:38
 17/36 anonim ***** válasza:
88%

12: "Nehogy már a férfi munkából hazaérve álljon neki mosogatni, vasalni."

Na de ha napközben nem a s.ggét vakarja, azért 2 gyerek ellátása nem könnyű. És bizony anyuka is elfárad estére.

Amikor én otthon voltam a picivel és a kicsivel, akkor a vécén se volt egy perc nyugtom se. Közben a férjem nyugodtan elkávézgatott a munkahelyén, dolgozott, de ha elfáradt, akkor egy percet pihent és senki nem hisztizett az ajtó előtt, amikor épp pissantott egyet. Enni is nyugodtan tudott én meg két percig nem ültem a fenekemen.

Ja, és nem ő tartotta el a családot, az ő keresete kevesebb volt, mint az én maximális GYED-em.

2012. szept. 21. 19:53
 18/36 anonim ***** válasza:
22%

17-es! A tiéd személyes sérelem, ami egyéni nézőpont. Én meg mondhatom azt, az én apám kemény fizikai munkát végzett, míg anyám otthon volt a húgommal. A háztartást még jó, hogy ő végezte, főleg, hogy apám munkából hazaérve egyből a kertbe ment és estig be sem jött onnan, annyi a tennivaló. De kár személyeskedni.

Ha te annyival jobban kerestél, miért nem ő ment gyedre? Vagy létezik olyan, hogy bölcsőde. Más anyuka munka mellett kell megoldja a háztáji teendőket - persze optimális esetben apukával karöltve.

2012. szept. 21. 20:04
 19/36 anonim ***** válasza:
84%

18: Nem személyeskedtem, csak nem szeretem azt a hozzáállást, hogy a nő otthon van, tehát ráér, nyugodtan rá lehet lőcsölni mindent. Őszintén szólva én fáradtabb voltam amíg otthon voltam, mint amikor 8 órát dolgoztam, este gyerekek, utána alvás. A munkahelyemen meg tudtam inni a kávémat, ettem a kajámat és óránként megtarthattam az 5-10 perc szünetet.

"Ha te annyival jobban kerestél, miért nem ő ment gyedre? Vagy létezik olyan, hogy bölcsőde. "

Hosszú történet, de nem volt megoldható. Különben is egy 3-4 hónapos gyereket nem adtam volna bölcsibe, mert még csak anyatejet kapott, annyira meg nem álltunk sz.rul anyagilag, hogy én szaladjak dolgozni.

2012. szept. 21. 20:17
 20/36 anonim ***** válasza:
És a házasélet? Azt miért nem említi senki? Szegény férj, hazajön a kényelmes munkájából, megvacsorázik, TV-zik. Segít kicsit anyucinak, aki majd leesik a lábáról. Este ágyba bújnak . És aztán......
2012. szept. 21. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!