Hogyan tudnám rávenni a férjem, hogy gyorsabban készüljön el?
Én egy 20 perc alatt bőven elkészülök indulásra és a 1,5 éves fiunkat is összekészítem 10 perc alatt, de ezzel a fél órával sokat mondtam. Én hajat vasalok, feldobok egy könnyű sminket, felöltözöm. Gyereket is felöltöztetem és összekészítem a cuccait amit magunkkal viszünk ( innivaló,ennivaló,pelus stb).
A férjemnek annyi a dolga, hogy felöltözzön és bezárja utánunk az ajtót. De neki ehhez sokszor egy óra kell.
Tötyörög a zoknis fiókja előtt vagy 10 percet, közben eszébe jut valami és azt gyorsan meg kell néznie a neten így még szgépezik is. Matat a holmijai között, hogy mi az amit el akar hozni ( ez nekem is érthetetlen), de végül úgysem hoz semmit, hisz minek. Mikor már végre zárná az ajtót még visszaszalad wc-re ami min 15 perc. Mikor már zárná az ajtót még tuti eszébe jut valami amit itthon felejtett és még kétszer visszamegy a lakásba. Az ajtót is kb 5 percig zárja, mert többször leellenőrzi egymás után, hogy bezárta e. A postaládát is kinyitja amikor szemmel láthatóan nincs benne semmi...rengeteg időt pazarol.
A gyerekünk pedig türelmetlen, harci díszben várjuk, hogy végre kegyeskedjen felöltözni és elindulni.
Ha időre kell mennem valahova akkor nem engedem, hogy velünk jöjjön és így nem kések el a gyerekkel, de ezen megsértődik.
Ha szólok neki egy órával korábban indulás előtt akkor pedig lehurrog, hogy mit pattogok amikor 5 perc alatt kész.
Azt is játszottam már, hogy lementünk a gyerekkel a ház elé és mondtam, hogy mi elindulunk, de akkor sem ért le hamarabb. Ilyenkor többször fel szoktam csöngetni, a válasz mindig az, hogy már zárná az ajtót, de én feltartom. Ilyenkor még 15 perc és talán lent van.
Mit lehet vele tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!