Szerintetek is egyre gyorsabban repül az idő?
Azt vettem észre, hogy ahogy idősödök, annál gyorsabban telik az idő!
Ha visszaemlékszek általános iskolás koromra, egy örökkévalóságnak tűnt minden egyes hét-hónap-év...
Konkrétan emlékszem, hogy milyen sokat vártam arra, hogy az ellenőrzőmben IX. hó helyett már X. hót írhassak...
Bezzeg most... Mintha tegnap lett volna nyár, aztán pislogtam egyet és máris Karácsony, most meg már január vége van! Mindjárt jön a tavasz!
Döbbenetes és ijesztő! És hihetetlen!
Nagyon fiatal vagyok még (23/L), tehát nem afféle "öregségi pánikom" van, csak tényleg felfoghatatlan, hogy mennyire el bír szaladni az idő...
Ti hogy látjátok?
Velem is így van sajnos, pedig én is még csak 24 vagyok.
Csak úgy repkednek a Karácsonyok, meg a szülinapjaim, lassan tényleg öregségi pánikom lesz.:)
A számból vettétek ki a szót, kedves előzőek! 24 éves lány vagyok én is, de minden szóról szóra igaz rám. A gyerekkori lassú emlékek és a mostani hét- és évröpködések is. A hétből 3 dologra emlékszem: hogy vizsgáztam, hogy ma reggel virslit főztem és hogy megfáztam. Semmi másra, pedig biztos volt más is.
Vajon miért van ez, ha a mi korosztályunk egyöntetűen ezt érze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!