Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is egyre gyorsabba...

Szerintetek is egyre gyorsabban repül az idő?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ahogy idősödök, annál gyorsabban telik az idő!

Ha visszaemlékszek általános iskolás koromra, egy örökkévalóságnak tűnt minden egyes hét-hónap-év...

Konkrétan emlékszem, hogy milyen sokat vártam arra, hogy az ellenőrzőmben IX. hó helyett már X. hót írhassak...

Bezzeg most... Mintha tegnap lett volna nyár, aztán pislogtam egyet és máris Karácsony, most meg már január vége van! Mindjárt jön a tavasz!

Döbbenetes és ijesztő! És hihetetlen!

Nagyon fiatal vagyok még (23/L), tehát nem afféle "öregségi pánikom" van, csak tényleg felfoghatatlan, hogy mennyire el bír szaladni az idő...

Ti hogy látjátok?

2010. jan. 21. 23:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Velem is pont ez van. Csak kapkodom a fejem,nagyon gyorsan telik az idő. Ez van... =) 21/L
2010. jan. 22. 07:53
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Én 42 éves nő vagyok. A gyerekkorom valóban lassabban telt el, mint a 20 éves korom után . De igazán 30. évemtől repül az idő. 30-tól 40-ig szinte egyetlen egy évnek érzem azt a 10 évet. Bár hozzá teszem, hogy soha nem éreztem olyan jól magam a bőrömben, mint 40 évesen.

Az életem szebbik felén azt hiszem már túl vagyok, most azon szorongok, hogy felnőttek a gyerekeim és ki fognak repülni, és a férjemmel majd nézzük egymást az üres (hál.istennek nem túl nagy) lakásban...

2010. jan. 22. 08:09
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia, van egy 1 éves gyönyörű kisfiam, én 24 éves vagyok. Pont múlt hétvégén mentünk el születésnapomon bulizni a barátnőimmel, és meg is említettem neki, hogy basszus tele van a hely 16 évesekkel, aztán felvilágosított, hogy hát az a probléma hogy csak mi látjuk annyinak őket, ugyanis simán 18-19 évesek, csak mi lettünk öregebbek....24 éves fejjel, úgy láttam őket, mintha 20 lennék...döbbenetes
2010. jan. 22. 10:56
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, nemrég még én köszöntem csókólommal másoknak, most meg nekem köszönnek így folyton.:-(

Pedig még csak 30 vagyok.

2010. jan. 22. 12:16
 25/35 A kérdező kommentje:

Tegnap nekem is csókolomot köszönt egy kislány az utcámból.

Sőt, a múltkor viszlátot köszönt egy 15-16 éves lány.

Ez van...:-)

Köszi a válaszokat!

2010. jan. 22. 18:57
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy az ember megöregszik. Az a baj, hogy öregnek sem maradhat meg.
2010. jan. 28. 09:17
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy akkor telik gyorsan az idő ha használom a számítógépet. Volt két hét, amikor nem mentem felé, sokkal hosszabb és szebb volt az a két hét:((
2010. jan. 28. 13:06
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Velem is így van sajnos, pedig én is még csak 25 vagyok.Mióta szültem(2 éve)azóta repül az idő.Addig míg diplomáztam tök lassan ment..
2010. jan. 28. 14:40
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Na, én még fiatalabb vagyok (14 éves), és szintén a napokban vettem észre, hogy milyen gyorsan megy az idő. És nem azért, mert az "öregségtől" félek. Legutóbb, délután, megtaláltam a családi fotóalbumot, több száz képpel. Ahogy végig néztem, kisírtam a szemem. Nem tudtam felfogni, hogy ilyen gyorsan mindennek vége lett. (Elég nehéz időket élek most meg, család téren...) Nem akarom, hogy 2010 legyen. :( Vissza akarok menni az időben, és újra végig csinálni azt, amit eddig. Ne kérdezd miért, én sem tudom, de egyszerűen erre vágyom... már nagyon régóta...
2010. jan. 28. 17:05
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mond. Már 14 éves fejjel is érzi az ember, és később ez egyre rosszabb lesz. Szerintem ez valamiféleképpen az érettséggel függ össze, amikor rájön az ember, hogy a világ nem végtelen, akkor kezdi el igazán érezni az idő múlását.
2010. jan. 28. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!