Milyen gyakran szokott sírni a párotok lányok/nők?
Figyelt kérdés
Az enyém már többször is sírt, de nem is vagyunk régóta együtt. Bevallom, hogy egy kicsit zavar.. nincs bajom azzal, ha egy férfi sír, de ne gyakran mert az úgy kiábrándító vagy nem is tudom. Nem haláleset volt a dologban, hanem problámák, nyomás a munkán, minden összejött neki stb. Örülök, ha teljesen meg tud nekem nyílni, de akkor is soknak érzem.2012. szept. 19. 22:41
21/25 anonim válasza:
Több, mint 6 éve vagyunk együtt. 1x láttam sírni, mikor a lányunk megszületett. Nem is sírás volt, hanem inkább zokogás.
Meg párszor könnybe lábadt a szeme a gyerkőc miatt, mert olyan aranyosat mondott, vagy tett, ami megható volt.
22/25 anonim válasza:
3 éve vagyunk együtt és eddig négy alkalommal láttam sírni. Egy rokona temetésén, amikor abortuszom volt, mert nem volt lehetőségünk megtartani a babát (anyagi okokból, és a baba fogamzásgátló mellett fogant meg), egyszer amikor egy mélypontját éltük a kapcsolatunknak és egy hajszál választott el minket a szakítástól, és egyszer amikor 3 hónapra külföldre ment dolgozni és búcsúzáskor elsírta magát, mert már előre félt, hogy mennyire hiányozni fogok neki. Nagyjából másfél hónapja volt kint, mikor egyszer a telefonban is gombócos lett a hangja, de akkor nem sírta el magát, így ezt nem számolom. Imádom benne, hogy meg tud nyílni előttem, és ha valami fáj neki, akkor nem fojtja el, hanem kiadja magából. Persze ha minden romantikus filmen elsírná magát, akkor én is elgondolkodnék, hogy mennyi férfiasság szorult belé, de ugyanígy elgondolkodnék, hogy mennyi érzelem szorul az olyan férfiakba, akik a szeretteik elvesztését sem könnyezik meg (legalábbis nem mások előtt).
23/25 anonim válasza:
2 év alatt nem láttam sírni.
24/25 anonim válasza:
Lassan három éve élünk együtt, még nem láttam sírni. Bár lekopogom, nem is nagyon történt velünk olyan rossz dolog, ami miatt sírni kellett volna (a hétköznapi problémákat ő teljes nyugalommal és lazasággal kezeli).
Sajnos ugyan nemrég meghalt az egyik legjobb barátja fiatalon, de akkor sem sírt, csak az arcán látszott, mennyire megrendült a hírtől. Ha eszébe jut, nagyon elszomorodik, de nem sír.
25/25 anonim válasza:
a 8 év alatt kb 2x...akkor is megvolt az oka rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!