Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy veszi a párotok, ha...

Hogy veszi a párotok, ha sírtok? Miért szoktatok sírni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Csak egy dolog miatt szoktam sírni, de nagyon ritkán. Néha vannak gondjaink a szexszel. Havonta kb. 2 alkalommal jön össze. Ha a férjem elutasít, van amikor már megunom, hogy fáradtságra hivatkozik és akkor sírok. Nem tud vele mit kezdeni, mikor emiatt sírok, próbál vigasztalni, de van, amikor ideges lesz tőle, mert ez egy kényes téma nálunk. Amúgy más miatt nem szoktam sírni, szerencsére nincs rá okom, mert nagyon jó életem van minden szempontból.
2009. júl. 29. 07:51
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Azt mondja, hoyg "jaj, ti nők, tudjátok ikor kell bevetni a titkos fegyvert"
2009. júl. 29. 08:00
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Mivel iszonyú ritkán sírok, évente talán kétszer, ezért ilyenkor nagyon megijed.

Nem tudja mi a bajom, mit kezdjen velem. Csak ölel és mondja, hogy minden rendben van.

2009. júl. 29. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Én is ritkán sírok, lassan két éve sírtam utoljára, de a múlt héten meg néztem a Marley meg én-t és mivel nem erre számítottam a végén, meghatódtam és pityeregem egy kicsit.
2009. júl. 29. 08:31
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Eddig kétszer sírtam, mindig amiatt, hogy a kapcsolatunk végéről beszéltünk. Először megijedt, átölelt azt mondta megváltozik, csak ne hagyjam el. A másik alkalomnál el akart hagyni, úgy volt hogy az utolsó estét töltjük együtt, hozzábújtam, a mellkasára tettem a fejem, és sírtam. Azt mondta ne sírjak, ez nem old meg semmit. Reggelre megbánta az egészet, azóta is együtt vagyunk :)
2009. júl. 29. 08:32
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Ritkán jön rám a sírás és más, más a reakciója:

1. Anyám elég szemetül viselkedik velünk. Már terhességem óta ahol tud/tudott, ott bántott. Na miatta az utóbbi időben volt hogy sírtam: akkor a férjem vígasztalt, biztosított hogy mindig mellettem lesz.

2. Lehajtom magam, elfáradok, túl nagy a nyomás. Az ahelyzet hogy ezt megelőzhetné, csak kicsit figyelmesebbnek kellene lennie

(pl. nem kéne vendéget hívnia, mikor tudja, hogy határidős munkám van, a gyerek végett több az elfoglaltság, közös programunk lenne, erre ő hívja a mittudomén-kit is, pedig csak a családdal akartunk lenni...). Mikor végképp betelik a pohár, rámjön a nagy bőgés, mire ő felháborodik, hogy nem lehetek ennyire tunya, hisztis, mi a franc bajom van...

2009. júl. 29. 08:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan gondom van, hogy aggódok miatta... és ezért sírok (sajnos én elég könnyen sírok), akkor nyugtat, megölel, velem van.

Azonban van, hogy én is bevallom valamiért hisztis vagyuk, és tán már huszadszorra akadom ki ugyanazon, na ekkor már csak mond pár szót, de akkor már nagy energiát nem fektet a dologba, végzi tovább amit épp csinál.

Van hogy együtt sírunk,ha valami olyat látunk, hallunk, együtt elérzékenyülünk.

Amúgy sajnos én is a kapcsolatunk féltése miatt pityeregtem sokat, de szerencsére eddig mind hiába, mert eddig mindenen átküzdöttük magunkat, és ez már így is marad.

2009. júl. 29. 09:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Most 8 hónapos a kislányunk. A hormonok miatt végig sírtam a terhességem, és még utána két hónapot. Először ijedtemben sírtam, utána féltem, majd a boldogságtól, utána az aggodalomtól. Néha most is könnybe lábad a szemem annyira szeretem a kicsinket:)

A párom nagyon kitartó volt, sokat szeretgetet, akkor is vígasztalt, ha nem is éretette teljesen hogy mi a gond. Mikor megszületett a babánk, bizony az ő szeme is párás volt!

Az esetek többségében vígasztal ha sírok. Ha egy veszekedés után elsírom magam, akkor is megenyhül:) Biztos azért, mert szeret! Én is szeretem őt, és köszönöm hogy elviselte a sok sírásom!

2009. júl. 29. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem reagálja túl, de látom rajta, hogy nagyon rossz neki, rögtön segít. Rámmosolyog: "nem bömbizik a cica, ugye?" Ettől persze még jobban, de tudom, hogy minden rezdülésével mellettem van és megnyugszom.
2009. júl. 30. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktam sírni.Főleg nem amikor együtt vagyunk,nem élünk együtt még.De ha ott vagyok akkor vígasztal.És családi konfliktusok miatt sírtam szinte eddig mindig.
2009. aug. 2. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!