Hogy veszi a párotok, ha sírtok? Miért szoktatok sírni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 07:38
11/11 anonim válasza:
Szia. Nem nagyon szoktam sírni. Persze azért, emrt férfi vagyok. A párom egyszer látott sírni, amikor ki kellett utaznom külföldre, a munka miatt. Az utazás előtti nap estéjén elsírtam magam, mert tudtam, hogy 2 hónapig nem látjuk egymást és eddig még sosem voltunk távol egymástól. Hirtelen nem tudta, hogy hogyan reagáljon, mert azelőtt sosem látott sírni engem. Megölelt és Ő is elsírta magát... Nem felejtem el azt az estét.... Nagyon jól esett, hogy ennyire ragaszkodik hozzám. Azóta nem sírtam, de mostmár tudom, hogy nem förmedne rám, hogy "egy férfi nem sír".... Üdv: Gyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!