Milyen gyakran szokott sírni a párotok lányok/nők?
Egy éve vagyunk együtt, még nem láttam sírni. Nem érzéketlen, de az apróbb dolgok nem rendítik ki a nyugalmából, nagyobb dolgok pedig még nem érték az 1 év alatt. Sem szomorú, sem meghatódni való dolgok. Nekem azt meséli, néha akad egy-két film, amin meghatódik és sír. De még nem kaptam rajta.
Amúgy egyáltalán nem zavarna, ha néha-néha sírni látnám, ez természetes dolog.
Az állandó bőgőmasina viselkedést pedig nemtől függetlenül kiábrándítónak érzem.
Eleinte többször,érzékenyebb mint az átlag,könnyebben kiborul.
Viszont mióta összeköltöztünk és minden rendben van,azóta kiegyensúlyozott és állandóan vigyorog.
7 éve vagyunk együtt, egyszer volt, hogy elérzékenyült annyira, hogy könnybe szökött a szeme, de nem mondanám sírásnak.
A szitu: megszületett a fiunk, már otthon voltunk vele, mikor fogta, nézte, majd elmondta, hogy milyen gyönyörű és úgy sajnálja, hogy az apukája már nem élhette meg.
Évente talán egyszer.
Ne érezd soknak, pláne, ha ott az ok is.
5 éve vagyunk együtt. 3x láttam sírni.
Először akkor, amikor megvettük a lakást hitelre és következő hónapban én elvesztettem a munkám. Másodszorra túl jól sikerült a disznótor és többet ivott a kelleténél. Akkor nem tudom miért sírt, de nem is törődtem vele, ő meg nem is emlékszik. Harmadjára akkor, amikor az édesapja nagyon elismerően beszélt róla és ettől meghatódott. De ekkor csak 1-2 könnycseppet láttam a szemében.
Nálunk ez így egy rosszul feltett kérdés, mert nem szokott csak úgy sírni. Másfél év alatt 2* fordult elő eddig. Az egyik azért volt, mert meghalt a keresztanyja, akit nagyon szeretett és szerintem érthető, hogy megrázta őt a dolog. A másik viszont azért mert autóbalesetünk volt és nagyon rosszul is elsülhetett volna a dolog, de szerencsénk volt. Akkor eléggé meglepődtem, hiszen csak 4-5 hónapja voltunk együtt. Nagyon bántotta és megijesztette őt az, hogy én is ott ültem mellette és mi lett volna ha bajom esik..
Ezek eléggé komoly dolgok, szóval ilyen "hétköznapi" problémák miatt nem hiszem, hogy valaha is sírni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!