Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Viseljem el? Ugye...

Mit tegyek? Viseljem el? Ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés

"Ma nem lesz szex!" mondja ma is a párom,vagyis vőlegényem!Mostanában heti 3-4x megy el pókerezni!Tudom,hogy neki ez jó,de velem alig van és hát a szex... :S

Hiába beszélek vele,velem van 1 óráig,utána megy a géphez!Vajon megunt?Sokszor gondolom,hogy megcsal,bár okom nincs rá,de nagyon félek!

2009. júl. 31. 23:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Őt már kérdezted? Leültetek beszélgetni? Nekem nem sok jót sugall ez a helyzet, de ha fontos, biztos meg lehet menteni.
2009. júl. 31. 23:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Mikor mondom,hogy csökkentsen a póker partyk számán mindig azt mondja,hogy akkor legyek itt bezárva és ragasszam magam hozzád?
2009. júl. 31. 23:30
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
És amikor már a felesége leszel vagy babát vársz esetleg otthon leszel egy kisbabával, ő akkor is megy majd pókerezni? Hát...
2009. júl. 31. 23:35
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem azzal van baj, hogy eljár pókerezni meg a haverokkal, de heti 3-4 kicsit sok, főleg ha neked meg hiányzik és esetleg együtt is éltek.
2009. júl. 31. 23:36
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Gyanús, semmiképen sem ad okot bizalomra és nagy jövő képet sem látok benne. Ülj le legyél vele határozott, döntsön mit akar. Nem kell tőle mindent megvonni, de nem is kell neki mindent eltűrni. 28/F
2009. júl. 31. 23:36
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj, de te is látod : ennek a pasinak nincs szüksége partnerre, ő pókerezni és gépezni akar!

Az is siralmas, hogy a szexet "lerendezi" pikk-pakk 1 órával, aztán húz el kártyázni, de ezen kívül semmi más programotok nincs???... 8-[]

Mozi?... Kirándulás?... Séta?... Fagyizás?... Múzeum?... Étterem?...

Bocs, de ha már vőlegényként ennyit van veled, akkor 1 év múlva mire számíthatsz?!

Én tuti nem mennék hozzá feleségül, annál inkább MOST kirúgnám a fenébe : menjen pókerezni, ha az érdekli!!!

Gyorsan keresnék magamnak egy másik pasit, akinek én vagyok a fontos, nem a póker!

"...Annak, hogy szeret,

Van sok apró kis jele.

Hogy gyengéd, figyelmes és

Azt kéri : mindig légy vele!

Akkor SZERET,

ebben bizonyos lehetsz!

És ahogy nézed,

már te is csak szeretsz!..."

/Beatles : She love you/

2009. júl. 31. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ti nem tartoztok össze, titeket a különbségek már nem kiegészítenek, hanem elválasztanak, és erre alapozni nem szabad, főleg, ha majd szeretnél babát, egy gyerek, aki nem kérte, hogy a világra jöjjön, és nem tehet arról, mi a helyzet, aki évekig rád-rátok lesz utalva, ő fogja megszenvedni legjobban, mert csak érezni fogja, és rosszul viselni, de tenni ellene ti tudtok.

Szerintem akárhogy is a vőlegényed, most még van időd azt mondani, hogy a jövő generációja és a te boldogságod érdekében hajlandó vagy keresni valakit, akivel összetartozol, és hagyod őt is útjára, hogy megtalálja azt, akivel összetartozik.

2009. júl. 31. 23:59
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj nagyon oda! Nekem is így kezdődtek a dolgok először. Csak az én párom bulizni járt el minden hétvégén (sokszor amíg én dolgoztam a gyárban). Aztán jött a baba.

Egy évig arany ember volt. Vele maradtam, azt hittem családunk van

Most azonban két-három hónapja kezdődött minden előlről.

Nagyon rossz érzés! Minden hétvégén egyedül a gyerekkel...

Mivel már anya vagyok felelős vagyok a kisfaimért is.

Úgy tűnik megunt minket. Nem érdekli a családja Őt egyáltalán.

Ha a póker fontosabb, mint te vagy, menekülj! Olyan férfit keress, aki már készen áll egy kapcsolatra!

Neked még nem késő, nekem már más a helyzetem. Ne ess ugyanabba a hibába! Az ilyeneknek még a szórakozás az első! Ja! Ha fogadkozik, hogy megváltozik, ne hidd el! Kutyából nem lesz szalonna!

2009. aug. 1. 00:03
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
De baj lesz, ez már a függőség felé vezet. Állj a sarkadra és kérdezd meg, hogy Te vagy a póker. Egy kapcsolat nem egyszemélyes és ha ez nem jó Neked, mert hát miért is lenne jó, akkor idejében ki kell lépni belőle. Ha szeret, akkor csökkenti a pókercsaták számát és többet törődik Veled, ha pedig nem, akkor nem érdemes Vele maradni. Adj egy hónapos ultimátumot.
2009. aug. 1. 06:53
 10/15 anonim ***** válasza:

A kevesebb szex még nem lenne baj.Ha már régebben együtt vagytok,akkor a vágy is csökkenhet.Ha viszont ennyit kártyázik,az már kezdődő függőség,és anyagilag is sokba kerülhet.Gondolom,nem babszemek a tétek.

Jóval idősebb vagyok,mint te és van elég élettapasztalatom.Ne menj hozzá feleségül,mert tönkre teszed az életed.És igazat adok annak,aki azt írta,ne higyj a fogadkozásoknak,már ha lesz ilyen.Akinek fontosabb a póker,mint a menyasszonnyal együtt töltött idő,az nem fog megváltozni,ígérjen bámit is.Egy kapcsolat nem attól jó,hogy ma van szex vagy nincs,hanem a hétköznapok közös eltöltése,beszélgetés stb,ahogy egy előttem szóló írta.Biztos,hogy nehéz szakítani,de ez az egyetlen megoldás számodra,ha nem akarod a döntésed egész életedben megbánni.Jobb csalódni a szerelemben,mint évekig rossz házasságban élni.

2009. aug. 1. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!