Mit tegyek? Viseljem el? Ugye nem lesz baj?
"Ma nem lesz szex!" mondja ma is a párom,vagyis vőlegényem!Mostanában heti 3-4x megy el pókerezni!Tudom,hogy neki ez jó,de velem alig van és hát a szex... :S
Hiába beszélek vele,velem van 1 óráig,utána megy a géphez!Vajon megunt?Sokszor gondolom,hogy megcsal,bár okom nincs rá,de nagyon félek!
Ne haragudj, de te is látod : ennek a pasinak nincs szüksége partnerre, ő pókerezni és gépezni akar!
Az is siralmas, hogy a szexet "lerendezi" pikk-pakk 1 órával, aztán húz el kártyázni, de ezen kívül semmi más programotok nincs???... 8-[]
Mozi?... Kirándulás?... Séta?... Fagyizás?... Múzeum?... Étterem?...
Bocs, de ha már vőlegényként ennyit van veled, akkor 1 év múlva mire számíthatsz?!
Én tuti nem mennék hozzá feleségül, annál inkább MOST kirúgnám a fenébe : menjen pókerezni, ha az érdekli!!!
Gyorsan keresnék magamnak egy másik pasit, akinek én vagyok a fontos, nem a póker!
"...Annak, hogy szeret,
Van sok apró kis jele.
Hogy gyengéd, figyelmes és
Azt kéri : mindig légy vele!
Akkor SZERET,
ebben bizonyos lehetsz!
És ahogy nézed,
már te is csak szeretsz!..."
/Beatles : She love you/
Szerintem ti nem tartoztok össze, titeket a különbségek már nem kiegészítenek, hanem elválasztanak, és erre alapozni nem szabad, főleg, ha majd szeretnél babát, egy gyerek, aki nem kérte, hogy a világra jöjjön, és nem tehet arról, mi a helyzet, aki évekig rád-rátok lesz utalva, ő fogja megszenvedni legjobban, mert csak érezni fogja, és rosszul viselni, de tenni ellene ti tudtok.
Szerintem akárhogy is a vőlegényed, most még van időd azt mondani, hogy a jövő generációja és a te boldogságod érdekében hajlandó vagy keresni valakit, akivel összetartozol, és hagyod őt is útjára, hogy megtalálja azt, akivel összetartozik.
Figyelj nagyon oda! Nekem is így kezdődtek a dolgok először. Csak az én párom bulizni járt el minden hétvégén (sokszor amíg én dolgoztam a gyárban). Aztán jött a baba.
Egy évig arany ember volt. Vele maradtam, azt hittem családunk van
Most azonban két-három hónapja kezdődött minden előlről.
Nagyon rossz érzés! Minden hétvégén egyedül a gyerekkel...
Mivel már anya vagyok felelős vagyok a kisfaimért is.
Úgy tűnik megunt minket. Nem érdekli a családja Őt egyáltalán.
Ha a póker fontosabb, mint te vagy, menekülj! Olyan férfit keress, aki már készen áll egy kapcsolatra!
Neked még nem késő, nekem már más a helyzetem. Ne ess ugyanabba a hibába! Az ilyeneknek még a szórakozás az első! Ja! Ha fogadkozik, hogy megváltozik, ne hidd el! Kutyából nem lesz szalonna!
A kevesebb szex még nem lenne baj.Ha már régebben együtt vagytok,akkor a vágy is csökkenhet.Ha viszont ennyit kártyázik,az már kezdődő függőség,és anyagilag is sokba kerülhet.Gondolom,nem babszemek a tétek.
Jóval idősebb vagyok,mint te és van elég élettapasztalatom.Ne menj hozzá feleségül,mert tönkre teszed az életed.És igazat adok annak,aki azt írta,ne higyj a fogadkozásoknak,már ha lesz ilyen.Akinek fontosabb a póker,mint a menyasszonnyal együtt töltött idő,az nem fog megváltozni,ígérjen bámit is.Egy kapcsolat nem attól jó,hogy ma van szex vagy nincs,hanem a hétköznapok közös eltöltése,beszélgetés stb,ahogy egy előttem szóló írta.Biztos,hogy nehéz szakítani,de ez az egyetlen megoldás számodra,ha nem akarod a döntésed egész életedben megbánni.Jobb csalódni a szerelemben,mint évekig rossz házasságban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!