Szerintetek létezik anyós menny tökéletes kapcsolat? Olyan mint Pécsi Ildikó és Pártos CSilla kapcsolata? Vagy ez csak illuzió?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 09:34
11/12 anonim válasza:
én erről azt gondolom, hogy nincs, mivel itt nem az a lényeg, hogy anyós-meny, hanem két ember kapcsolatáról van szó. Te is néha összeveszel a barátaiddal, rokonaiddal nem? Olyan lehet, hogy kedvelitek egymást, de ha összevesztek, attól még nem rossz. Meg kell tudni beszélni és kész. Szerintem ez a jó kapcsolat alapja, nem pedig a másikat kibeszélni gyakorin, vagy a gyerekét ellene uszítani.
12/12 anonim válasza:
Én anyósomat imádom, egy tündér!
Az ember a családtagjait nem válogathatja meg... de azt igen, hogy beszél-e velük. Ennek következménye, hogy apósommal köszönő viszonyba se vagyok. Dehát ennek is nyilván meg van az oka. Hál' Isten nem lakunk vele egy földrészen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!