Létezik még ilyesmi kapcsolat?
Nálunk is ez van..mi is 2 éve vagyunk együtt:)
Ha szeretitek egymást nem gáz...:)
Mi már túlvagyunk marhasok vitán, baleseten, betegségen, egy megcsaláson, és még mindíg tudom hogy ő az igazi!
Már 8 éve és örökké!!
Ami nem öl meg az megerősít!
Szia!
Én 3 éve vagyok párommal,1éve volt 1 balesetünk,előtte megcsalt...sorolhatnám a dolgokat de a lényeg hogy azóta is szeretjük egymást,és az elejétől ilyen volt a kapcsolatunk,mint a tiétek.Idén már el is jegyezzük egymást,ezzel is bizonyítva hogy mi vagyunk egymás számára az igazi,akármi is legyen.
Sajnos meg kell ezt cáfoljam. Nekem 1 ilyen kapcsolatom 4 évig tartott, aztán meg sem beszéltük, hogy szakítunk, csak nem kerestük többet egymást. Rá 2 hónapra én még adtam volna esélyt, de láttam, hogy ő már nem akar velem lenni. Mire vissza akart jönni, 6 hónap telt el és én már a mostani férjemmel voltam/vagyok azóta is. És higgyétek el nem bántam meg a mai napig sem. Utólag hálás vagyok annak a bizonyosnak, hogy így alakultak a dolgok és nem a 22-es csapdáját játszom.
Tehát szerintem most azt hiszi az ember, hogy ő a NAGY Ő, de ha találkoznátok 1 másik szimpatikus emberrel, változna ez...
Szia!
Mi is hasonló szituban vagyunk a párommal. Nagyon sok dologban eltér a véleményünk, mások a szokásaink, más körből vannak barátaink, mása politikai nézetünk, ....
Volt már összeveszés, amikor én elköltöztem. 3 hétig tartott a mosolyszünet.
Mindezek ellenére, vagy pont ezért, a mai napig nagyon szeretjük egymást. Immár 13 éve.
Szerelmünk gyümölcse is beérett. 15 hónapos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!