Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még ilyesmi kapcsolat?

Létezik még ilyesmi kapcsolat?

Figyelt kérdés
Amikor sok az ellentét, tudod jól, hogy vannak dolgok, amiket sosem fogsz megszokni Benne, vannak viták, de mégis biztos vagy benne, hogy Ő az igazi?? Én így vagyok. Két véglet van: egyszer emberfeletti harmónia és tüzes boldogság, másszor durva veszekedések, és(pillanatnyi) gyűlölködés. De aztán elfelejtjük, és bármit képesek vagyunk megbocsájtani egymásnak (csúnya beszólások) és hirtelen jön a nagy boldogság. Ez kb naponta váltakozik. Normális ez? 2 éves kapcsolat
2009. dec. 6. 00:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk is ez van..mi is 2 éve vagyunk együtt:)

Ha szeretitek egymást nem gáz...:)

2009. dec. 6. 00:15
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

Mi már túlvagyunk marhasok vitán, baleseten, betegségen, egy megcsaláson, és még mindíg tudom hogy ő az igazi!

Már 8 éve és örökké!!

Ami nem öl meg az megerősít!

2009. dec. 6. 00:35
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Detto! Mondjuk mi legalább a világnézeti dolgokban egyetértünk, de azonkívül az életmódunk és minden élettel való szokásunk ellentétes volt. Az első 2 évben mi is így voltunk. Aztán elkezdtünk egymáshoz csiszolódni. Szerintem ez törvényszerű ilyen esetben. Mondjuk mi szinte már a legelejétől együtt élünk. Azóta egyre kevesebb az egymásnak esés. De azért még nem múlt el teljesen. 4,5 éves kapcsolat.
2009. dec. 6. 03:57
 4/19 anonim ***** válasza:
ne kövezzetek, de szerintem egy tartós kapcsolatban van egy -tól -ig határ. Van, hogy félig játékosan, félig komolyan húzom a férjemet, de próbálom azt a vékony határvonalat nem átlépni, amikor már duzzogásnak vagy hisztinek minősül.Nem jó az, hogy egyik nap majd elepedek valakiért, másnap meg gyűlölöm . Egyszer betelik a pohár és nagyon "durva" vége lesz.Ismertem egy ilyen párt. A veszekedésük egy idő után verekedésbe ment át. Hát milyen "szerelem" az?:)
2009. dec. 6. 08:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Nálunk már 2szer is volt durva vége:), de a végén újra egymás karjaiban kötöttünk ki. mi is az elejétől együtt lakunk. és azt hiszem mind2en nagy szenvedéseken mentünk keresztül, de végül a szerelem győz. remélem ez is csak csiszolódás
2009. dec. 6. 09:41
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én 3 éve vagyok párommal,1éve volt 1 balesetünk,előtte megcsalt...sorolhatnám a dolgokat de a lényeg hogy azóta is szeretjük egymást,és az elejétől ilyen volt a kapcsolatunk,mint a tiétek.Idén már el is jegyezzük egymást,ezzel is bizonyítva hogy mi vagyunk egymás számára az igazi,akármi is legyen.

2010. jan. 6. 13:27
 7/19 anonim ***** válasza:
13:27es vagyok. kiegészítésnek: Nálunk soha nem volt még olyan durva vége.1szer csattant el 1 pofon,mikor kiderült,hogy megcsalt,azóta se volt rá példa.Mi lassan 1 éve költöztünk össze,és érzem hogy kezdünk azért egymáshoz csiszolódni,mert kevesebb a veszekedés(inkkáb a játékos civakodás lép helyébe :) )
2010. jan. 6. 13:30
 8/19 anonim ***** válasza:

Sajnos meg kell ezt cáfoljam. Nekem 1 ilyen kapcsolatom 4 évig tartott, aztán meg sem beszéltük, hogy szakítunk, csak nem kerestük többet egymást. Rá 2 hónapra én még adtam volna esélyt, de láttam, hogy ő már nem akar velem lenni. Mire vissza akart jönni, 6 hónap telt el és én már a mostani férjemmel voltam/vagyok azóta is. És higgyétek el nem bántam meg a mai napig sem. Utólag hálás vagyok annak a bizonyosnak, hogy így alakultak a dolgok és nem a 22-es csapdáját játszom.

Tehát szerintem most azt hiszi az ember, hogy ő a NAGY Ő, de ha találkoznátok 1 másik szimpatikus emberrel, változna ez...

2010. jan. 6. 14:27
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is hasonló szituban vagyunk a párommal. Nagyon sok dologban eltér a véleményünk, mások a szokásaink, más körből vannak barátaink, mása politikai nézetünk, ....

Volt már összeveszés, amikor én elköltöztem. 3 hétig tartott a mosolyszünet.

Mindezek ellenére, vagy pont ezért, a mai napig nagyon szeretjük egymást. Immár 13 éve.

Szerelmünk gyümölcse is beérett. 15 hónapos :)

2010. jan. 6. 15:25
 10/19 A kérdező kommentje:
szívből gratulálok!:) akkor talán lehet igy élni... én szeretnék vele szívem szerint.
2010. jan. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!