Egy éjszakám van dönteni. Melyik életet válasszam?
Vissza akar kapni a volt párom,nem közömbös számomra bevallom.Szeret,imád,csak nehéz eset,tűrni kell mellette. Azonban nagyon jó élet van mellette, anyagi biztonság, hazudik ki azt mondja ez nem lényeg.Nem megcsaltam,de a kapcsolatunk alatt tartottam másokkal a kapcsolatot,emiatt mentünk szét, szükségem volt más emberek szép szavaira,hogy nőnek érezzem magam.Ő van megsértve, mégis azt mondja,ha változni tudok,próbáljuk meg újra.A sérelmeinket most megbeszéltünk,csak nem tudom lehet-e jó,ami rossz volt.Ő szabad,független,fiatal,törekvő olyan értelemben,hogy szebb legyen az életünk, velem tervez,mellette nem kellene semmiért sem nélkülöznöm, és még a szexuális életünkre sem panaszkodhatok.
Időközben belekezdtem egy másik kapcsolatba ahogy telt-múlt az idő.Igazán jóképű férfit találtam,jó külsővel,és fantasztikus emberi értékekkel,csak még nem tudom iránta mit érzek,mit érezhetek,kevés idő telt el.Odaadó szerető, van fantáziája,jó vele.Ő viszont nem szándékozik dolgozni, olyan szabad életet él, a pénzügyei zavarosak,néha sok pénz,néha semmi,tulajdonképpen semmit nem tud felmutatni.Ezenkívül van egy gyereke,elvált.De nagyon jól bánik velem,a tenyerén hordoz.
Mindkét férfival jó,de fájna bármelyiket is elengedni,az exet biztosan szeretem,a másik kialakulóban.Mitévő legyek?
Ilyen nincs, hogy egy éjszakám van dönteni! Eleve: na dönt, amikor krízishelyzetben érzed magad, mert nem vagy arra alkalmas állapotban. Nyugodj meg, adj időt magadnak. Majd elválik, mi a sorsod! aKI SÜRGET, AZ NEM TÉGED NÉZ! nE ENGEDD SÜRGETNI MAGAD. Aki sürget, az van pánikban. Semmi okod a kapkodásra.
Annyit hallottam, hogy az aranykalitka is szűkké tud válni.
De NEM KELL egy éj alatt döntened. Még abban sem, milyen cipőt vegyél. Nemhogy az életedről! Nem fogod elkapkodni a döntést! Várjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!