Miért ilyen lusta a feleségem? Hogy beszéljek vele, hogy ne legyen veszekedés?
Sokszor van úgy, hogy hetekig nem járok haza munka miatt és ilyenkor megkérem, hogy hozzon nekem cigit meg kaját mert nincs annyi időm, hogy hazamenjek. Nem sokból tart pár szendvicset csinálni vagy valami kaját meg adni tiszta ruhát. Mindketten cigizünk és mivel elég drága ezért töltjük, én sem szeretem tölteni de ilyenkor mindig elkezd velem izélni, hogy neki nincs kedve meg ilyenek. De ha veszek akkor meg veszekszik velem. 3 utcával arrébb állok meg amikor felveszem a kaját (oda is kocsival jön) és veszekszik velem hogy én miért nem tudok haza menni. Ha tehetném mennék de az nekem kerülő neki meg idejéből kitelik, nem is dolgozik egész nap otthon van.
Néha szoktam vele erről beszélni de mindig csak a veszekedés van belőle, nem értem hogy miért nem képes ennyit megcsinálni. Hogy beszéljek vele?
34/F
Szerintem nem lusta csak belefáradt ebbe az életbe.
Tudja,hogy ebből van pénz de mindig egyedül van és ezt rajtad vezeti le.
14-es, szerintem kevered a dolgokat...
1. Dolgozok... tehát közös jövedelemből megy a háztartás, így a házimunkában is osztozunk többnyire.
2. Amikor nem dolgoztam, mert gyesen voltam, munkanélküli voltam, akkor természetes volt részemről, hogy mire a párom hazajött, kaja, tiszta lakás, tiszta ruha fogadja.
3. Ha a páromnak olyan munkája lenne, hogy nem tud hazajönni, max keresztülutazni a városon, akkor még így is, hogy dolgozok, nem problémáznék azon, ha megkérne, vigyek tiszta ruhát, meg kaját neki, illetve pár doboz cigit.... Sőt! örülnék, hogy végre látom...
Ha pedig nem dolgoznék, csak otthon mereszteném a hátsómat, akkor meg ez lenne a minimum szerintem...
Na meg különben is, ha valaki megkéri a párját valamire (tökmindegy, melyik fél), az mióta csicskáztatás?
Van, hogy megkérem a páromat, menjen el bevásárolni, vagy porszívózzon ki, mert épp más dolgom van.
Van, hogy ő kér meg rá, hogy ha úgyis megyek a központba, akkor hozzak neki ezt-azt...
És nem érzem úgy, hogy csicskáztatnánk egymást!
Az új munkámból kifolyólag...sok kamionossal tudok pár szót váltani (na nem vagyok...."éjjeli lepke" XDDDD ).É ilyen vegyes kép a mint a válaszokból is látszik...
Az új párommal távkapcsolatban élünk...450 km...és kamionozásra akarja adni a fejét! Nem beszéltem le róla....csak annyit kérdeztem,hogy biztos benne,hogy ez az élet nekivaló? A válasz az volt... "el kell kezdjük valahogy épiteni a jövőt...és ház épitéshez....jól jön 3 év kamionozás legalább.Mert igaz,hogy te dolgozol és megteszel a gyerekeidért mindent... de az én segitségem is elkell itt".
Szóval....úgy néz ki....belevágunk ! Úgy is túlzottan független tipusú nő vagyok,mindent magam intézek ...lehet ez a megoldás mind4ünk számára!
És örömmel fogom várni ,ha jön haza....Tiszta ruha? Én cibálom le róla a piszkosat....Ebben mániákus vagyok :P ... és szeretem az elégedett vigyort látni az arcán,ha finomat evett ...
Kedves kérdező... beszéljetek...beszéljetek... és megint beszéljetek! Ha nem megy ...írjátok le egy papirra és cseréljetek papirt! De kezdjétek el valahol!
14 es forditva ulsz a lovon.
Gyanitom te is egy kitartott picsa vagy aki elvarja h penzt termeljen a rabszolgad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!