Letezik, hogy egy ember ennyire megvaltozzon 2 ev alatt?
Figyelt kérdés
A noverem par hete jott haza. Ausztraliaba volt 2 evig, tanulni. Es az agyamra megy. Ma reggel viszem ki a szemetett es utanam jott mert egy asvanyvizes palack volt a szemetbe, kivette, mert hogy azt kulon kell kidobni. A PARKBAN tegnap este ram szolt hogy szedjem fel a kutya k.kit. Nem akar mosoporral mosni, valami dioval vagy mogyoroval vagy nem tudom mit magyaraz. A buszra mindig az elsoajtonal akar felszalni de mar husszor elmondtam hogy nem csak ott lehet, o meg csak mosolyog hogy bocsi elfelejtettem. Az agyamra megy. miert csinalja ezt? Nem 20 evig volt kint. Es mar par napja itthon van visszarazodhatna....2012. szept. 17. 11:35
21/23 anonim válasza:
Hmm. Érdekes, hogy az agyadra megy. Inkább tanulhatnál tőle, mert azt gondolom, te nagyon nem adsz a tisztaságra.
Jobb helyeken összeszedik a kutya gumit, és szelektálják a szemetet.
Én is voltam Ausztráliában, 1,5 hetet és ott nagyon megváltozik az ember életvitele.
Két külön világ ami ott és itt van. Sajnálom, hogy én ebben a mocsok orszában élek!
És nem leszólni kell hanem tanulnod kellene tőle, bár meglátásom szerint t teszel magasról a dolgokra!
22/23 anonim válasza:
1 évet éltem külföldön és még így 5 év után is leintem a buszt, ha kicsit szórakozott vagyok...
23/23 anonim válasza:
Nálunk tökmindegy, ha szelektíven gyűjtünk, úgyis egy kukába öntik....példaértékű, de én nem tudnék így élni a környezetem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!