Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félünk az anyámtól, mihez...

Félünk az anyámtól, mihez kezdhetnénk?

Figyelt kérdés

Alapvetően egy normális nő, de ha bepöccen, nincs megállás. Úgy néz ki, válósra készülnek az édesapámmal, de annak ellenére, hogy értelmes emberek, nem képesek így rendezni az ügyeiket két gyerekük sírva könyörgése ellenére sem. Törnek a tárgyak, repkednek a fenyegetések - édesanyám jóvoltából. Aput többször is halálosan megfenyegette, komolyabb dologra még nem került sor, bár egy régebbi cirkusz alkalmával beszakította a dobhártyáját. (Nem erős nő, alacsony, és nagyon vékony, a levegőnyomás miatt történt meg a baj, gyakorlatilag nem az ütés erejétől.)

Most ott tartok, hogy rettegek attól, hogy mi vár ránk. Nem érdekel semmi, csak azért imádkozom, hogy senkinek ne essék baja. Lehet, hogy én aggódok túl mindent, de olyan önkívületi állapotban tud üvölteni, hogy mindent elhiszek, amivel fenyeget. Nem akarom a saját családtagjaim életét félteni, főleg nem egy másik családtagom miatt. Magunk között szeretnék megoldást találni lehetőleg, nem akarok hivatalos szervekhez fordulni.

2009. júl. 31. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Anyád nem normális..ez egy beteg..

én anyám is szokott fenyegetni engem...én meg mosolygok neki,h mekkora bolond..nem hiszek neki egy szavára,ahányszor ezt mondja..csak megfélelemítení akarja titeket..

2009. júl. 31. 13:15
 2/3 anonim válasza:
100%
ha ezt csinánla/csinálják akkor tényleg váljanak el mindegy hogy hogy utána úgyse nagyon találkoznak te meg inkább apádhoz kerülj... anyádat meg kezeltessétek
2009. júl. 31. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Amelyik kutya ugat az nem harap...valószínű a fusztrációját vezeti le ilyen módon.Változni nem valószínű ,hogy fog,esetleg olyan elfoglaltságot kell neki keresni,ahol lefárad.Hívd el futni,úszni stb...
2009. júl. 31. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!