1 év az hosszú idő egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A lány 19 éves, a fiú 23! Egy éve vannak együtt! Ennyi idő alatt mennyire tud elmélyülni egy kapcsolat, ha mind a kettő komolyan gondolja? Ez az idő mennyire csiszol össze egy párkapcsolatot? Mennyi az esélye a szakításnak ennyi idő után? Megbíznak már egymásban? Előre is köszönöm a válaszokat! Általános válaszokat kérek, nem olyanokat, hogy ez párfüggő...2012. szept. 16. 13:01
11/11 anonim válasza:
Nem.
Nem függ semmitől, ez nem sok. Pont nemrég olvastam egy magazinban egy cikket, a címe azt ígérte, olyan párokról szól, akik régóta együtt vannak. Ezek közül egy volt, akire azt mondtam, hogy igen, ez régóta, ők 40 éve voltak együtt.
Volt egy másik pár, ők 9 éve voltak együtt. Nekem az sem sok. Persze mindenkinek más, de nálam 20 éve együtt élésnél kezdődik a "hosszú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!