Mennyire van baj annak anyukának a fejével aki kiteszi otthonról a gyerekeit?
Az egyiket 16 a másikat 19 évesen?
Tulajdonképpen hajléktalanná teszi őket..
Lehet ennyi gond 2 gyerekkel?
Itt vok, csak tegnap dolgom akadt..
Szóval az okok:
1. Minden évben elmondja a gyerekeknek, hogy "békülési gyerekek".. ?! (ez sztem magáért beszél)
2. A szülő otthoni magatartása: nem veszi észre hogy serdülnek a gyerekei és megpróbálja a 10 évesekre szabott szabályokat betartatni velük + barát/barátnő csak előzetes engedéllyel léphet a lakásba és pl.NE egyenek semmit, stb..( elég komfortos ez így nem?)
3. 16 év felett sem engedélyezi hogy néha napján elmenjenek bulizni a társaságukkal = teljes tiltás!
4. Magas elvárások dícséret és segítség nélkül.(iskola)
5. gyerekek magatartása: egyszerűen lázadnak a "kell" szó ellen, mert bele vannak kényszerítve egy olyan élet-körforgásba amin az idő előrehaladtával sem képes a másik fél változtatni, vagy idomulni.
Sem drog, sem alkohol, sem semmi egyéb durva dolog nincs, egyszerű serdülőkori "lázadás" az olyan otthoni dolgok ellen amik már elavultak, és a korukbelieknek már szabad.
Gyeplő-lazítási-szándék. Ez azért majdnem mindennap veszekedést és összeütközést szül.
+ : minden nap elmondja, hogy ők ebben a lakásban csak eltartottak, tehát semmi joguk nincs beleszólni semmibe. Örüljenek neki hogy nem zárja ki őket. Nem is lelki terror..
+ : mindkét gyereket vidékre küldi tanulni akaratukon kívül.(hogy megszabaduljon tőlük!!)
( -persze ebbe bele lehet magyarázni, hogy az ő érdekükben, na de megkérdezés nélkül: "oda mész és kész!" ???..)
Sztem elmebeteg...
Én legalábbis egy ilyen szülőt sem embert nem ismerek, aki ennyire utálná a saját gyermekeit.
1x sem mondta, egyikőjüknek sem, hogy szeretné őket.
Mindkettőjüket kirakta.
NEM ELKÜLDTE TANULNI, hanem KIRAKTA!!!
Az én fejemmel???
Ti nem tudtok olvasni! Kirakta= kizárta a lakásból, zárat cserélt és kirakta utazó táskába a holmiait.
Jó, sztem pedig elmebeteg és hosszú év távlatából beszélek róla így!
Mert egy senkiházi utolsó szemét. Ez van.
Csak kíváncsi voltam kívülről hogy ítélik meg.
Mondjátok már meg hogy mi rosszat tehet egy gyerek gyerek fejjel, hogy ezt érdemli???
És ha velünk lenne a gond, akkor az is az Ő hibája!!
Az hogy ő sznob és arra kell a pénz, hogy kívülről rázhassa a rongyot, hogy mások szemében 'gazdagnak' tűnjön, azért ki kell rakni a gyereket, ugye?!
Sok hülye van itt!!
És az én stílusommal semmi baj, nem tudom hogy hogyan lehetne szebben megfogalmazni ezeket a dolgokat...
Te ha te tudod, nyugodtam írd le, majd átolvasom...
A mai napig terror alatt tartja a lelkem ha ezekre gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!