Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a feleségem...

Normális, hogy a feleségem egy csomó dolgot elajándékoz?

Figyelt kérdés

Ha vesz egy új szekrényt, a régit elajándékozza és mindennel ez van. Néhány "érzelmileg fontos" ruhán kívül a gyerekek ruháit szintén. Meg az elektromos kütyüket is.

Szerintetek ez rendben van?

2012. szept. 15. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Érdekes a felfogásod.A kérdésed kiirásakor azt mondtm hogy nem,nem normális a feleséged hogy elajándékoz dolgokat. Mert abból akár pénzt is kaphatnátok vagy bármi...

De... most a kommented után azt mondom hogy a te felfogásod se normális hogy miért kellene kidobni a holmikat? NEkem rengeteg ruhám el lett téve és képzeld el,mai napig olyan jó állapotban megmaradt hogy még a lányom is tudja őket hordani... Ami rosszabb csak játszóra vagy udvaron,de nagyrésze még a bölcsibe is elmegy.. Sőt köztük van a kedvenc polója is.. (Én 27,lányom 2.5)

Az elektromos kütyük elajándékozása: nagyszüleim vettek új mikrót,mi megkaptuk a régit.(fiatal házasok vagyunk).

2012. szept. 15. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Ezt én is meg akartam kérdezni, magamról.

Ha veszek, kapok egy új holmit, feleslegesnek érzem, hogy kettő legyen belőle.

Mert nincs rá szükségem, miért is őrizzem? Eladom, elajándékozom, vagy kidobom.

Örülök, ogy más is van ezzel így :-)

Nincs ezzel baj.

2012. szept. 15. 19:11
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem egyszerűbb lenne kidobni, ami nem kell."

Na, hát ez már kevésbé normális. A feleséged legalább gondol másokra és segít másoknak is. Szerintem kövesd a példáját.

2012. szept. 15. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
"egyszerűbb lenne kidobni"??? Sajnos ez a hozzáállás jellemzi a fogyasztói társadalom legnagyobb részét. Minek dobnál ki valamit, ami jó állapotú, és más még hasznát veheti?
2012. szept. 15. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a feleséged teljesen normális, csak azt kell megnézni, hogy kiknek is ajándékozza el? Mert vannak nagyon szegény családok, akik valóban rászorulnak és vannak a csalók, akik utána eladják a holmit..

A Te hozzáállásod viszont egyáltalán nem normális, és az ilyen emberek miatt tart itt a világ!! Mindenki csak saját magával foglalkozik, a másik le van sz@rva, inkább kidobja, vagy lomtalanításkor kiteszi a cigányoknak, minthogy szentelne egy kevés időt és energiát, hogy felkutasson olyan családokat, akiknek esetleg nagy szükségük van mindenre, mert olyan szegények!

Szégyelhetnéd magad!

2012. szept. 15. 23:43
 16/16 anonim ***** válasza:

én egyszer két órát zötykölődtem, hogy elajándékozzam a régi laptopom egy szociális otthon egyik betegének :)

ajándékozni jó, csak figyeljetek oda, kiknek... pl szegény családoknak, meg mindenképp olyannak, aki rászorul.

viszont az emlékeket ne dobja ki amiknek eszmei értékük van, meg pl. én is megtartottam a születéskori ruhámat, emlékül, meg 1-2 dolgot, de mást nem...

egy elektronikai eszköz, főleg ha nem vintage vagy retró, nem ér már semmit, más viszont használni tudja :) a gyerektuhákat meg mindenhol elajándékozzák :) szóval ne aggódj.

2012. szept. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!