Annyira idegesít anyu! Nem bírok vele egy légtérbe lenni mert kiidegel. Mit csináljak?
Pl:
Most itthon voltam egész héten mert beteg voltam. Ma elkezdtem nagyon csúnyán köhögni,valószínüleg légcsőhurut. Kimegyek a konyhába leülök,erre elkezdi: az igazgató azt mondta hogy 16 év a tankötelezettség és utána már bárkit elküldhetnek.Erre nagyon felkapom,mert mostanában ezzel idegel folyamatosan.Mikor nincs témába ez akkor is felhozza és nem tudom mi a fsznak mondja mert csak annyit nyögbe hogy "csak úgy mondom".Sunyi és idegesítő. Nem is értem minek mondja.Évvégi átlagom 4.3 volt gimibe szóval nem ezért mondja. Vagy azért mert betegen is befog küldeni kedden? Vagy mi az isten baja van már? Annyira ideges vagyok most,mert már 1 hónapja ezt hallgatom és ok nélkül,sőt megse mondja minek dumál ilyeneket és kiideges ezzel.Mit csináljak??????
dehát basszus nem tehetek róla hogy minden szart elkapok...
egy influenzát pedig idén is elkönyvelhet.Azt mindegy egyes évben elkapom..
fogadjunk te vagy aki állandóan kiírja egészség témakörben hogy 37.2 fokos láza van és nem akar iskolába menni de muszáj mert az anyja nem engedi otthon maradni
ha minden hónapban előjön egy kis torokfájás ami miatt nem mész iskolába ott inkább valami lelki eredetű dolog van ami miatt lebetegszel hogy ne kelljen menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!