Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal,21 éves vagyok itt a lakhelyemen nincs semmi meló ahol el tudnék helyezkedni dolgozni. Párom Pesten dolgozik és mondta hogy menjek utána szerez nekem munkát. De nem érzem még magam ahhoz elég éretnek hogy egyedül lássam el a teendőket, nem vagyok tőle megijedve mert megcsinálom a házimunkát. Csak félek belevágni az életbe pedig tudom, hogy erről szól.2009. júl. 30. 22:50
11/13 anonim válasza:
2 év után. Nem szeretem elsietni a dolgokat. Ennyi idő alatt úgy, ahogy kiismertük egymást, az összeköltözés után csak egymáshoz csiszolódtunk.
12/13 anonim válasza:
1 hét után összeköltöztünk, ennek már két éve, és minden szép. :)
Ne félj, próba szerencse. És ha esetleg nem működik akkorsincs itt avilágvége, hidd el. Azonkívül irtó klassz élmény a szerelmedhez hazamenni/hazavárni. Ugyhogy csak hajrá.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát,sokat segítettetek nekem:)
2009. júl. 31. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!