Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után költöztetek...

Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal,21 éves vagyok itt a lakhelyemen nincs semmi meló ahol el tudnék helyezkedni dolgozni. Párom Pesten dolgozik és mondta hogy menjek utána szerez nekem munkát. De nem érzem még magam ahhoz elég éretnek hogy egyedül lássam el a teendőket, nem vagyok tőle megijedve mert megcsinálom a házimunkát. Csak félek belevágni az életbe pedig tudom, hogy erről szól.
2009. júl. 30. 22:50
1 2
 1/13 Amore ***** válasza:
Mi is másfél éve voltunk együtt amikor összeköltöztünk a párommal! Ennek 3 honapja eddig minden rendben! Elvégzek mindent a ház körül de viszont nekem állást még nem sikerült szereznem sajnos! Mert ez nem a legjobb régioja az országnak munkakeresés szempontjából!
2009. júl. 30. 22:57
 2/13 Nikcsi ***** válasza:
Szia! Mi 2 honap utan. :) Kulfoldon elunk es amikor megismerkedtunk en nappalos, o ejszakas volt idiota munkarendben, szoval ha talalkozni akartunk egyaltalan egymassal ossze kellett koltoznunk. Persze azota se bantuk meg, 3 eve egyutt vagyunk, van egy 9 honapos fiunk es most varom a masodik babat.
2009. júl. 30. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Egy het utan osszekoltoztunk, 11 honap utan osszehazasodtunk, es van egy ot honapos kisfiunk. Most vagyunk egyutt masfel eve :)
2009. júl. 30. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
2-3 hónap. És már 2és fél éve együtt vagyunk, együtt lakunk
2009. júl. 30. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Megkérte a kezem, azelőtt nem jártunk együtt, csak egy nagyon jó társaságba jártunk mindketten, egy egyházi gyülekezet ifjúsági csoportjába.

Egy hónap múlva igent mondtam (két éve már fülig szerelmes voltam belé), attól kezdve minden nap találkoztunk, este kikísért a buszhoz, mert 20 km-re laktam. Neki önálló kis háztartása volt, amit már akkor én láttam el, nem volt gond, mert anyu sajnos sokszor volt kórházban, akkor már nem is élt, 19 voltam, amikor meghalt, beletanultam tiniként.

Egy évig így ment, aztán összeházasodtunk, ő 25 volt, én 20, ekkor könnyebb lett minden, mert már nem kellett bejárni busszal az egyetemre, hanem nála lakhattam a szolgálati lakásában.

Mindenki kérdezte, jaj, most már én kell egy háztartást ellássak, nem kellett volna még összeházasodni, mi lesz a tanulmányokkal, én meg csak mosolyogtam. Hogy magyaráztam volna el, hogy napi 1,5 órát spórolok az eddigiekhez képest? Meg miért tesznek úgy, mintha az ember fából lenne, alig bírtuk ki azt az egy évet szex nélkül, azt pedig tudták rólunk, hogy házasság nélkül nem akartuk.

Ne félj a házimunkától. Két emberre nem nagy ügy. Nem kell belőle nagy ügyet csinálni, vedd lazán.

Én akkor éreztem ugyanezt, amit te most, amikor meghalt az anyukám. Most már mindent magamnak kellett intézni, amiben csak az volt eleinte a rossz, hogy nem tudtam tanácsot kérni tőle, hogy jó lesz-e úgy, ahogy terveztem a dolgokat.

Egyszer bele kell vágni, aztán majd megjön az önbizalom is.

2009. júl. 31. 02:03
 6/13 anonim ***** válasza:
első férjemmel 6 év után és rá 6 év után elváltunk,második férjemmel januárben megismerkedtünk májusban hozzáköltöztem juliusban volt az esküvönk decemberben terhes lettem(elvetéltem)és most 2.5 év után válunk
2009. júl. 31. 07:40
 7/13 anonim ***** válasza:
1 hónap.. minek többet várni? :D 5 éve hogy együtt élünk és szeptemberben lesz az esküvőnk.. :)
2009. júl. 31. 08:37
 8/13 ltimea ***** válasza:
4 hónapi járás után költöztünk össze, 9 hónapra rá volt az esküvőnk, most lesz szeptemberben a 4 éves házassági évfordulónk. 2 családunk van egy kisfiu (3 éves) és egy kislány(1 éves).
2009. júl. 31. 09:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Tapasztalatból írom, hogy csak bátran. Az összeköltzözés sok szempontból nehézség, de ugyanakkor a pozitív oldala se elhanyagolható. Megismerheted azt az embert, akivel egy komolyabb jövőt tervezel. Mert teljesen igaz az, hogy "Lakva ismerszik meg..." Én 1 év után költöztem össze a (mostmár) férjemmel. Kialakult a kis életünk, megtudtuk, hogy egymáshoz illők vagyunk; kinek-mi a keddence , mit nem szeret? stb. Tehát csak ajánlani tudom, hogy bátran!

2009. júl. 31. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi körülbelül egy év után költöztünk össze, szépen fokozatosan, nem egyik napról a másikra. De azt gondolom, hogy van olyan helyzet, hogy nem az eltelt idő számít,hanem hogy mennyire ismered a párod.

Lehet, hogy rosszul gondolom, de én azt olvastam ki a kérdésedből, hogy te egyedül vinnéd a háztartást: na, ez az, amit nem szabad! Az élet nem arról szól, hogy dolgozol nyolc órát nőként, hazamész, az egész délutánod rámegy a takarításra, főzésre, este meg a fáradtságtól bealszol a tévé előtt... Hát még ha már gyerek is lesz!

Törekedjetek a házimunka fele-fele arányú megosztásán, és mindig beszéljétek me a problémákat! Ez a minőségi együttélés kulcsa!

2009. júl. 31. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!