Más családokban is van ijen? Nincs kedvem kimozdulni nem mosakodok semmit nem csinalok csak fekszem. Ferjem föz és őt nem zavarja a dolog
Szerintem menj orvoshoz,lehet lelki bajod van. Engem 5x műtötttek gerincre és nincs jó kilátásom,pedig még 40é sem vagyok. Depis is szoktam lenni,néha meg akarok halni,mert már örökké fájok és stb...
DE: ápolt vagyok, igyekszek mindent megcsinálni,pedig sokszor fetrengek a fájdalomtól. Ezen szoktunk veszekedni is, mégis így jó a lelkemnek. Jó tudom ez sem normális,valószínűleg emiatt is jönnek a bajok,de ez van ilyen vagyok. Tudod,adni akarok a családnak mindent és nem akarom terhelni őket. Pedig szidnak emiatt. Szóval,nem értem hogy hogyan érzed magad így Nőnek? Nem bántlak,csak kérdezem. Igaz,királynő v.ok itthon,de vannak dolgok amitől a Nő igazán Nő.
Szia Büdös,
Ha komoly a kérdés… akkor depressziós vagy! Kelj fel és menj dokihoz, mert a férjed fog menni, de nem dokihoz és haza sem megy már…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!