Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bízik bennem? Mit...

Miért nem bízik bennem? Mit csináljak már?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve megismertem egy nőt aki már akkor nagyon megtetszett, együtt töltöttünk egy délutánt és sokat beszélgettünk, aztán szépen alakultak közöttünk a dolgok. Először visszautasított, napokig nem beszéltünk de megint megkerestem és átbeszéltük a dolgokat. Elmondta, hogy mielőtt többet akarnék tudnom kell, hogy van egy fia, nem számítottam rá de elfogadom nem zavar, ha kell felnevelem és a sajátomnak tekintem. Amúgy is jó gyerek. Egyik este beszélgettünk és azt mondta, hogy nem akar megbántani de nem mer belemenni egy komoly kapcsolatba, mert a volt férje csúnyán átverte és játszott vele aztán amikor megszületett a gyerek lelépett, ezért már nem tud megbízni a pasikban. Meg kiderült, hogy régebben jártam az egyik ismerősével az meg olyanokat mondott neki, hogy megcsaltam meg hogy kurv@im vannak/voltak. Az nem megcsalás volt mert akkor már rég nem voltunk együtt, a másik meg nem igaz, tényleg sok barátnőm volt de abból már kinőttem. Ezt is megbeszéltük, elhitte. Én szeretnék már vele élni és azt akarom, hogy a feleségem legyen, nem tudom mit csináljak, hogy megbízzon bennem. Nekem gyerekkel, kutyával mindennel együtt kell mert tényleg mindennél jobban szeretem. Mit csináljak?

32/F

2012. szept. 14. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Kérd meg a kezét valami nagy összejövetelen!

Esetleg elviszed étterembe ahol van mikrofon vagy valami színpad és ott megkéred a kezét. Hülye ötlet?

2012. szept. 14. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Fél év kevés ehhez,ne rohand már le ennyire.

Legyél türelmes,szerettesd meg magad a gyerekkel,csináljatok hármasban programokat,hidd el,ha a gyerek megszeret,a nő is könnyebben bizik meg benned.

2012. szept. 14. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Küldj neki virágot, csokit, még ha ékszert nem is, de valami szép gesztusként valami csecsebecsét :) csinálj romantikus vacsorát kettesben. Imádni fogja. mondd el neki, hogy imádod, és hogy neked nem kell más, csakis ő.
2012. szept. 18. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

légy kitartó

ha látja, hogy nem hagyod el, akkor meg fogja szokni ezt a helyzetet.

nyilvánosság előtt megkérni csak akkor lenne ildomos, ha 10000 % lenne, hogy igent mond, és nem hozod kínos helyzetbe.

ennek a nőnek nem papír, meg karikagyűrű kell (az volt a férjétől, és átrázta) hanem biztonság, őszinteség

2012. szept. 19. 00:40
 5/8 anonim válasza:
Minnél jobban kijössz a gyerekkel annál könnyebb dolgod lesz, kitartás, bizonyíits, ne szavakkal, hanem tettekkel, figyelj oda szülinapra névapra, mindenre és javaslok egy könyvet szerintem neked kötellező olvasmány: A szerelem pszichológiája. Goolizz rá valahol biztosan megtalálod, ha nem máshol akkor egy online antikváriumban. Abban megtalálod a válaszokat GARANTÁLOM
2012. szept. 19. 13:27
 6/8 Sofiel ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolat csak akkor fog igazán biztos lábakon állni, ha mindkét félnek volt alkalma kipróbálni, megtapasztalni, hogy a másik hogyan viselkedik különböző helyzetekben. Nem csak a kölcsönös eufória idején, amikor ugye mindketten ugyanazt akarják (a másikkal lenni), hanem a kisebb és nagyobb konfliktusok, problémák esetében, amikor nagyon sok minden kiderül az ember valódi mélységeiről, megbízhatóságáról, arról, hogy mennyire lehet rá támaszkodni, vagy éppen mikor hagyja cserben a másikat. Furcsa módon éppen ez ilyen kátyúk erősítik meg a köteléket két ember között, ezt hívják valójában egymás megismerésének. Talán éppen ez a sok szakítás oka is, hogy az emberek a kezdeti hurráoptimizmusban át akarják ugrani ezt a szakaszt, és megelőlegezik a bizalmat olyan mély egymásra támaszkodáshoz, aminek a szakítópróbája csak valódi éles helyzetben kerül sor. Akkor meg viszont a mostani szokás szerint az egyik fél többnyire lelécel, ahelyett hogy nekifeküdne a probléma közös megoldásának, és cserben hagyja a másikat. Valószínűleg vele is ez történt, és ezért már nem bízik az ilyen "sima" kezdetekben, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy a boltban is ugyanazt találja, amit a kirakatban...

Ehhez viszont kellenek helyzetek, vagyis egyetértek ez előzőekkel, akik azt írták, hogy csinálj velük közös programokat, vagyis "hozz létre" helyzeteket, amikben emberként, barátként részt vehettek, és megismerhet téged, anélkül, hogy neki egyből kockázatot kellene vállalnia egy párkapcsolati helyzet minden súlyával.

(És persze azért az is fontos, hogy te hogy jössz ki a kisfiával, őt is meg kell ismerni.)

Sok sikert kívánok nektek! :)

2012. szept. 25. 23:20
 7/8 Sofiel ***** válasza:
Ja és még valami: a virág, gyertyafény stb. lehetnek kedves gesztusok, de ebben az esetben csak kirakati elemek, nem hiszem hogy ezek oldanák meg a kérdést...
2012. szept. 25. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért nem bízik benned?

Mert ez egy lassú folyamat.

Az, aki már nagyon megégette magát egy kapcsolattal, nehezen lazul le annyira, hogy minden korlátozás nélkül elfogadja a másikat. Az ilyen ember nem előlegez meg bizalmat, a bizalmat ki kell érdemelni.

Úgy néz ki, hogy idáig még nem jutottál...

Ha valóban szereted, akkor élj úgy, viselkedj úgy, hogy azt a bizalmat amit szeretnél, kiérdemeld...

2012. szept. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!