Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnám le finoman...

Hogyan állíthatnám le finoman az anyósomat?

Figyelt kérdés

Anyósom a fejébe vette, hogy mikor megszületik a második unoka, akkor 1-2 hétre ideköltözik hozzánk. Mi együtt és külön-külön is megmondtuk neki a párommal, hogy szó sem lehet róla (helyhiány és az idegeink épsége érdekében), de ő ezt mintha meg sem hallotta volna.

Addig rendben, hogy végső esetben nem engedjük be az ajtón sem, de azért kicsit barátságosabban szeretném ezt elintézni.

2012. szept. 14. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen, én is azt akartam kérdezni, hogy anyukádat kéne megkérni, hogy beszéljen vele. Anyukának megmondanám, hogy a bőröndöt nyugodtan kicsomagolhatja.
2012. szept. 14. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Én is mondtam finoman és kevésbé finoman,párom szintén,hogy nem kell senkinek sem odaköltöznie,párom vesz ki 2 hét szabit,másfél szobásba hárman vagyunk jól.

anyós mégis összepakolt,hogy de ő 1 hónapig (!) jött segiteni,tyúkok a szomszédra bizva,én meg ott áltam az ajtóban friss műtéti sebbel.

amúgysem birjuk túlzottan egymást,párom felpakolta az anyját és hazavitte,csak annyit mondott hogy ne is kérdezzem inkább.

Azóta csak látogatóba jön,nem tudom mit beszéhettek,de nyugi van.

2012. szept. 14. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

Vagy fizessétek be valami utazásra addig. :-)

Jó messsze...

Hát ilyen tapintatlan embert!

2012. szept. 14. 13:15
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
szia!hát ebben a felállásban nagyon pofátlan az kedves mama!ha jól értelmezem akkor otthon laktok a szülői házban!talán először a szüleidet kellene megkérdeznie,hogy be pofátlankodhat e a házukba!fogj össze a férjeddel és érthetően,tagoltan mondjátok el neki,hogy csak látngatóba menjen!egyébkén milyen messze lakik tőletek?
2012. szept. 14. 13:35
 15/18 anonim válasza:
25%

Mekkora az első unoka?

Beszéld meg vele hogy két hétre elviszitek hozzá a nagyobbik unokát?

Neked is segítség amíg az újszülöttnél beáll az alvási ritmus. A nagyobbik sem ébred fel a picire. És az anyós is boldog hogy szükség van rá.

2012. szept. 14. 13:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, szerintem szerencsétlen ötlet a nagyobb gyermeket akkor eltávolítani a házból, amikor megérkezik a pici, az örök nyomot hagyna benne.
2012. szept. 14. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha ő nem vesz tudomást rólatok, ti se vegyetek tudomást róla és egyfolytában arról beszéljetek, hogy hogy nem fog titeket senki zavarni, hogy megmondtátok mindenkinek, hogy ne jöjjenek stb.
2012. szept. 14. 14:09
 18/18 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mondd meg neki, világosan, hogy zavarna, neked a szülés utána lábadozáshoz nem kell vendég, főleg enm a szüleid házába! Mondd meg neki, hogy bármikor meglátogathat, szívesen látjátok, de egy hétre nem jöhet, helyhiány miatt sem.

Nekem anyukámnak kellett időnként erősebben szólnom, mert még úgy is bele akart szólni a pénzügyeinkbe, hogy jelenleg a párom tart el (igaz, hogy nagyon jó fizetésből). Akkor azért mindenki nagy meglepetésére felemeltem a hangom, hogy az én életem, az én háztartásom és ő csak törődjön a magáéval. Azóta kicsit távolságtartóbb, és nagyon sajnálom, hogy ehhez kellett folyamodnom, de addig nem kezelt még csak felnőttként sem. Összességében úgy érzem, hogy még ha meg is bántottam, jobb ez így...

2012. szept. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!