Mit tegyek, hogy elviseljem az anyósomat?
De most mi bajod vele tulajdonképpen? A késő esti skype-ot értem, de amúgy?
Hogy nem ő öltöztette át a gyerekedet, amikor összekoszolta magát? Hát nem te vagy az anyja?
Ebből inkább az derül ki, hogy te úgy zsigerből utálod, és görcsösen keresel rá indokokat, hogy mások előtt igazold az utálatodat...
Egyrészt jól mondod: elviselni. Nem kell szeretni, de el kell viselni. Az ember férjéhez a családja is hozzá tartozik, akár tetszik, akár nem.
Az, hogy miben sétál, az ő dolga, nem a tied.
A késő esti skypolást a férjeddel kéne megbeszélned, neki meg az anyjával. Bár tul. képpen nem tudom, mi lenne a megfelelő időpont, mert szerintem akkor is elégedetlenkednél, ha vacsoraidőben, fürdetéskor vagy játék helyett skypolna... A kapcsolattartást meg nem igazán lehet megtiltani. Vagy intézzék telefonon, napi 5 perc nem a világ, 5 perc alatt pedig sokmindent meg lehet beszélni. Az órákig tartó skypolásra valóban nincs szükség.
Egyébként meg... javíts ki, ha tévedek, egy KIKAPCSOLT számítógépen nem jelenik meg magától a skype, és nem kapcsolja be magától a gépet. Ha meg be van kapcsolva, akkor ne akard elhitetni velem, hogy éppen romantikáztok...
első, szerintem anyós akart koszosan menni, nem a gyereket nem öltöztette át
próbálj minél kevesebb időt tölteni vele. skypon meg ne válaszoljatok. az a legjobb, ha este 6 után (vagy amit mondtatok neki, meddig értek rá) teljesen kiléptek a programból. Ha beszól, akkor lehet mondani, hogy hát anyuka, mi mondtuk, hogy nem érünk rá a baba mellett a géphez ugrálni.
a megkéred valamire, és nem vesz róla tudomást, tégy róla, hogy feltűnjön neki, mint a fenti példában. Így ugye nem lehetsz te a bunkó, hisz te/ti megmondtátok előre mi 'jó' és mi nem
OFF:
Mindegy hogy hívjuk,a lényeg a nedves pelus! :)
Nagyon tetszett a felháborodásod a dolgon. :) Aranyos volt. Mondjuk tipikus esete a semmi se jó, mindenbe belekötök szindrómának.
Kedves kérdező, akkor csomagoljatok össze szépen és költözzetek saját lakásba vagy albérletbe!
Ja, hogy nincs rá pénz. Akkor meg nincs más lehetőséged, mint tűrni, elvégre te laksz nála, te szültél gyereket az ő nyakára, nem fordítva.
Ha viszont ő lakik nálatok, a ti saját lakásotokban/házatokban, akkor bocsánatot kérek a feltételezésért.
"mikor beállít hozzánk, inkább csak hátráltat"
szerintem nem élnek együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!