Aljas húzás volt ezzel "megzsarolni"?
Köszönöm a válaszokat!
Én már nem nagyon tudnék miről lemondani, mert így sem igazán költök magamra. Soha nem jártam kozmetikusnál és körmösnél, a hajamat magamnak vágom, a páromét és a gyerekekét is, ruhát az elmúlt években nem vettem, a régieket alakítom át, az ételeket én főzöm.... A párom cigire elkölt nagyjából 25000Ft-ot és a sörözésekre még 10000-et. A gyedem kicsivel több, mint amennyit most hazaad, ezért nem érzem úgy, hogy csak ő lenne a családfenntartó és a megélhetésünkért csak ő robotolna. A gyerekekkel törődik, ezzel nincsen gond, de az itthoni teendőkkel nem erőlteti meg magát, leginkább csak a gép előtt ül (napi 4-5 órát), tehátt attól sem kell tartani, hogy túlságosan elfáradna. Közösen nem megyünk sehová, mert a barátai agglegények és csak zavarná őket a társaságom, mi a barátnőimmel és a gyerekekkel szoktunk kirándulni menni, de az meg Neki túl fárasztó.
"az jólétet nem a legyek hordják össze, amíg az anyuka a picikkel van"
a jólétet valszeg összehordaná anyuka is, de a legtöbb helyen a pasi dobna egy hátast, ha akár csak ötlet szintjén is felmerülne, hogy ő is mehet gyesre... innentől közös, amit megkeres.
"KÉrdező kommentje # 14/15 Időpont 09-14 17:32"
No látod kiderül itt, hogy nem csak arról van szó amit a kérdésben leírtál. Sőt igazából arról van szó, hogy Te megbántva érzed magad. Tudod én a férjemmel teljesen másképp állunk ehhez a dologhoz. " # 15/15 Időpont 09-14 23:06 rögtön utánad következőnek" Nos ez egyféle nézőpont, amit Te hozol fel. Attól hogy a feleség marad otthon és a férj hozza a kenyérre valót, attól teljesen más és más a teher. Én nem látom úgy, hogy a a férjemmel közösen hozzuk össze a megélhetésre valót, amikor én otthon ülök a gyerekekkel. Az meg természetes, hogy kitakaríto, főzök, mosok, a férjemnek erre nem lenne ideje, a hétvégét meg inkább együtt töltjük egymásra szánva az időt mint a házimunkára. Nem elkényeztetem, ha tud, mindig segít, de nem várom el, hogy megtegye. Még egyszer leírom, azért, hogy ne csak egy- egy részlet ragadjon meg az olvasóban. Ha kell a harmadik gyerek az többletköltség, és a férjemnek kell előteremtenie, de nem mondom meg hogyan, meg tudja oldani Ő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!